Profimedia, Backgrid USA
'nije prigodno za njihovu dob'

Brige poznate glumice: Krila je od djece, a onda su saznali preko prijatelja

Kako ih ne bi previše šokirala, Denise Richards zamolila je svoju djecu da ne gledaju njezine filmove, a posebno je na listi zabrane film koji je snimala prije 21 godinu.

Glumica Denise Richards (48) možda je jedno vrijeme punila stupce tabloida dok je bila u braku s Charliejem Sheenom, no pred svojom djecom je zatvorena knjiga. 1998. glumica se pojavila u filmu "Divlja igra" gdje se kraj bazena strastveno poljubila s kolegicom Neve Campbell. Ta scena se mnogima usjekla u pamćenje, ali ona još uvijek ne želi da je pogledaju njezine kćeri. Iako su je djeca pitala za 'vruću' scenu, ona im ne dopušta da pogledaju navedeni uradak iz prošlosti. Glumica je nedavnom intervjuu otkrila da svojim kćerkama nikada nije pokazala scene iz erotskog trilera, a ni ne želi.

Calabasas, CA  - *EXCLUSIVE*  - Denise Richards and Aaron Phypers enjoyed an Easter smooch after enjoying a pizza dinner date at Tosconova in Calabasas.

Pictured: Denise Richards, Aaron Phypers

BACKGRID USA 21 APRIL 2019, Image: 427373815, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

'Nisam im nikada dopustila da to gledaju. Jednom su mi spomenule taj film i ja sam bila potpuno u šoku da uopće znaju za to. Svjesna sam da moje kćeri odrastaju i da će možda vidjeti tu scenu. Rekla sam im da bi jako cijenila da to ipak ne pogledaju, bar ne sad. Ipak to nije prigodno za njihovu dob', rekla je slavna majka koja je u tu vruću scenu glumila prije 21 godinu, a zbog toga što je bila u toj sceni nema žaljenja.

'To je bio film koji sam snimila i jako mi se sviđao taj scenarij', rekla je poznata mama u razgovoru s Eloise i Lolom. 'Radila sam s divnim glumcima i jednog dana kad budete pogledali taj film možda se nećete složiti s mojom odlukom, ali ja iza nje stojim', rekla je Denise.

Slavna glumica ima kći Sami (15) i Lolu (13) s bivšim suprugom Charliejem Sheenom, a majka je i sedmogodišnje Eloise koju je posvojila 2011. godine.

'Njima je jako čudno vidjeti majku u nekim seksi scenama. Mislim da bi i meni bilo neugodno da je riječ o mojoj roditeljima', rekla je Richards koja se prošle godina udala za Aarona Phypersa, a u intervjuu za Yahoo Lifestyle Australia je otkrila stroga pravila koje je uvela kod kuće. Naime, oko kuće je instalirala sigurnosne kamere kako bi spriječila da se Sami 'bijeg' iz kuće bez njezine dozvole.

'Semi ide u srednju školu i u to vrijeme sam se i ja počela iskradati iz kuće. Zato sam i stavila kamere kako bi je mogla uloviti, a vidim i da li se netko pokušava prikrasti našoj kući, rekla je glumica.

Linker
19. travanj 2024 08:07