SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Ostvareni san

Britanska pjevačica očekuje prinovu, no to ne znači da je odustala od posvojenja

Otkrila je da je njezin mama odrasla u domovima te zna kako izgleda djetinjstvo djece iz sustava socijalne skrbi, stoga sa suprugom, njemačkim koreografom Dennisom Jauchom, želi pružiti ljubav i dom mališanu koji to nema.

Otkrila je da je njezin mama odrasla u domovima te zna kako izgleda djetinjstvo djece iz sustava socijalne skrbi, stoga sa suprugom, njemačkim koreografom Dennisom Jauchom, želi pružiti ljubav i dom mališanu koji to nema.

Britanskoj pjevačici Leoni Lewis ostvarila se žarka želja: sa suprugom, njemačkim koreografom i producentom Dennisom Jauchom, očekuje prvo dijete. Presretan par zasad nije potvrdio vijest, no prema pisanju britanskih medija, nekadašnja pobjednica glazbenog reality showa X Factor trudna je oko 12 tjedana. Kako piše The Sun, vijest bi mogli potvrditi potkraj ovog mjeseca. Njihov izvor otkrio je da im stiže prinova, a oni su, dakako, "van sebe od sreće". Upoznali su se prije 12 godina na njezinoj turneji Labyrinth: on je bio plesač u njezinim timu, tijekom uvježbavanja koreografija planule su iskre i postali su par.

Pozamašna odšteta

Pjevačica je isprva je bila vrlo oprezna jer joj je bivši dragi, ljubavi iz srednjoškolskih dana Lou Al-Chamaa, 2010. šokirao nakon prekida. Zatražio je da mu isplati pozamašnu otpremninu jer joj je, navodno, pomagao u karijeri. Naime, on ju je prijavio u X Factor i zato je preuzeo zasluge njezin uspjeh. Ne bi li ga se što prije riješila, Leona mu je ponudila kuću u Londonu, ali on je htio novac. Tvrdio je da posjeduje i prava na neke njezine pjesme, premda to nigdje nije dokumentirano. Stoga je (uzalud) tražio polovicu iznosa, glazbeni ugovor vrijedan milijun funta, što ga 2006. osvojila u popularnom showu.

image

Leona Lewis i Dennis Jauch

ANNIE LESSER/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

S obzirom na muku i jad iz bivše veze, ne čudi što je puhala na hladno: za njemačkog koreografa zaručila se tek 2018., poslije osam godina veze. Vjenčali su se 2019. na bajkovitom imanju pop zvijezde Stinga u Toscani, a pjevačica je nedugo nakon što je izrekla "da", otkrila kako će poraditi na proširenju obitelji.

Čitajte i: Vodič kroz posvojenje djeteta u Hrvatskoj! Kako uspješno proći kroz brojne pravne zavrzlame i prepreke

"Želim djecu, Dennisu i meni u redu je i ako posvojimo jer bismo više od svega htjeli postati obitelj“, rekla je pjevačica za portal Entertainment Daily, dodavši kako je njezina mama Maria odrasla u dječjim domovima. Pričala joj je kako izgleda odrastanje djece unutar sustava socijalne skrbi i nije isključeno da bračni pr jednog dana pruže ljubavi dom mališanu koji ga nema. A želi biti voljen i imati dom, kao svako dijete bez roditelja.

Linker
28. travanj 2024 09:44