Mami treba novac

Britney nestrpljivo očekuje odluku o ukidanju konzervatorija, a dok se to ne dogodi, njezina mama Lynne traži pozamašnu isplatu

Majka pop pjevačice traži da se s računa njezine kćeri isplati 650.000 dolara naknde za odvjetnike koje je 2019. angažirala ne bi li joj pomogli osloboditi se konzervatorija - nakon što ju je Britney optužila da je mastermind tog projekta.

Kako se bliži dan odluke o ukidanju konzervatorija nad Britney Spears (39), njezina obitelj, čini se, pokušava iskoristiti ovo malo vremena koje im preostaje za „financijske manevre”. Sutkinja Brenda Penny odlučit će 12. studenog hoće li pop zvijezda vratiti njezin život kakav je imala prije 13 godina, a dok se to ne dogodi, njezina majka Lynne Spears (66) zatražila je da troškove dviju odvjetničkih tvrtki koje je ona angažirala plati Britney, izvješćuje People.

U dokumentu koji su dobili na uvid, gospođa Spears traži oko 650.000 dolara naknade za pravne savjete odvjetnika kojima se 2019. obratila kako bi pomogla Britney osloboditi se konzervatorija.

Odvjetnici koje je angažirala zahtjev za isplatom argumentirali su "istraživanjem i provjerom odgovarajućih kvalificiranih stručnih liječnika" za Britney te zalaganjem za uklanjanje njezinog oca Jamieja iz konzervatorija.

image

Lynn Spears

VASQUEZ-CLINT BREWER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U zahtjevu za isplatom stoji da je njezina mama kao zainteresirana strana intenzivno razgovarala s Britney o tome, a pjevačica se oduševljeno se složila i doista zamolila majku da joj pomogne okončati njezinu noćnu moru koju je trpjela, stoji u dokumentu.

Čitajte i: Nakon dugih 13 godina nazire se kraj mučnoj borbi Britney Spears: Svi su se okomili na oca, a pop zvijezda upire prstom na nju: ‘Uništila mi je život‘

Uništila joj život

Riječ je o potraživanjima dviju odvjetnički tvrtki. Odvjetnici Lynne Spears u odvjetničkom društvu Jones Swanson tvrde da su njihove naknade iznosile 840.000 dolara, ali su "dali popust od 40 posto " i sad traže 504.000 dolara. Iz odvjetničke tvrtke "Ginzburg i Bronshteyn" zatražili su 146.548 dolara naknade. Zahtjev za isplatom dolazi nakon što se pop zvijezda na Instagramu obrušila na majku, a objava je potom izbrisana. Ali sadržaj je poznat.

- Moj tata je možda započeo konzervatorij prije 13 godina, ali ono što ljudi ne znaju je da je moja mama ta koja mu je dala ideju ! Nikada neću dobiti te godine natrag - napisala je ogorčena Britney na Instagramu. Dodala je: "Potajno mi je uništila život." Nije zaboravila ni ulogu svog bivšeg menadžera Loua Taylora u mučnoj priči.

- Znate točno što ste učinili – poručila je u objavi pop zvijezda. O isplati odvjetnika sud će odlučiti 8. prosinca, šest dana poslije 40. rođendana pjevačice, 2. prosinca. Nada se da će ga proslaviti slobodna.

Linker
19. travanj 2024 20:40