Profimedia, Mega Agency
Mlađi je 13 godina, ali traju

Britney Spears je s 37 godina napokon sretna i ne odvaja se od zgodnog dečka

Njezin je dečko danas u dobi u kojoj je ona već imala drugo dijete na putu i kada je sve već slutilo na njezin katastrofalan raspad braka. Iako 13 godina mlađi od pjevačke megazvijezde Britney Spears, fitness trener Sam Asghari već gotovo dvije godine čvrsto i nepokolebljivo stoji uz svoju dragu. I čine se sretnima.

Sasvim opuštena, ležerno odjevena u traperice, natikače Birkenstock i prozirnu bijelu bluzicu ispod koje se nazirao tirkizni gornji dio kupaćeg kostima, šetala je uz svog dečka Sama Asgharija (24) sretna Britney Spears (37). Ona, za koju je cijeli svijet znao koliko je dno dotakla u dvije godine koje su uslijedile nakon raspada njezina braka s Kevinom Federlineom, kada se uspostavilo da ne može odgovorno odgajati djecu pa joj je oduzeto skrbništvo. Drogirala se, opijala, obrijala glavu, radila scene i završila na psihijatriji. Prisjetimo li se samo kako su upravo zbog ovakvog životnog stila završili oni iz 'Kluba 27', spomenimo samo Amy Winehouse, Britney Spears je imala sreću što se negdje u toj dobi trgnula i počela surađivati sa svjetlijom stranom života.

Danas uživa u svakom danu - privatno, sa svojom djecom i s dečkom koji je njezin osobni trener, i poslovno, jer posla ima napretek.

EXCLUSIVE: Britney Spears and her boyfriend Sam Asghari out and about.
08 Dec 2018, Image: 401461806, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
U prosincu prošle godine s dečkom Samom Asgharijem

S poslovnim popisom koji je poduži, cijeni trenutke s Asgharijem, ljepotanom porijeklom iz Irana, a paparazzi su ih uhvatili u opuštenoj šetnji Los Angelesom, kad je Britney imala otkačen rajf u kosi, s mačjim ušima.

Britney se priprema za nastupe u Las Vegasu s kojima kreće u veljači 2019, a ulaznice su u prodaji. Također radi na novoj glazbi te se naveliko šuška da će izdati novi singl u suradnji s Marcom Anthonyjem i Pitbullom.

Nedavno je na tržište plasirala i svoj novi parfem Perogative, namijenjen i muškarcima i ženama.

EXCLUSIVE: Britney Spears and her boyfriend Sam Asghari out and about.
08 Dec 2018, Image: 401461277, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
19. travanj 2024 06:52