KRAJ KARIJERE?

Britney Spears odlazi u mirovinu? ‘Smatram da joj moje usluge više nisu potrebne‘

Nakon 25 godina suradnje menadžer Britney Spears u priopćenju poslanom njezinu ocu Jamesu Spearsu odstupa s pozicije. S pjevačicom se nije čuo više od dvije godine te smatra da joj njegove usluge više nisu potrebne.

Pop pjevačica Britney Spears navodno odlazi u mirovinu, barem tako tvrdi njezin sada već bivši menadžer Larry Rudolph. Umirovio se nakon 25 godina suradnje zato što se s Britney nije čuo više od dvije godine. Smatra kako njegove usluge više nisu potrebne. Posljednje su komunicirali onda kad mu je Britney rekla kako do daljnjega želi uzeti pauzu. Dodaje kako je tek sada shvatio da je, po njegovom mišljenju, pod “pauzom” mislila na konačan oproštaj - od nastupa, gostovanja, televizijskih emisija, albuma i koncerata.

image
Pjevačica s menadžerom Larryjem Rudolphom na eventu 2011. godine.
JARED MILGRIM/THE PHOTO ACCESS/PROFIMEDIA

“Kao što znate, nikada nisam bio dijelom njezine priče oko skrbništva te nisam upoznat s detaljima. Prvotno me Britney angažirala kako bi joj pomogao oko karijere. Kao njezin dugogodišnji menadžer, smatram da se trebam povući budući da joj moje usluge više nisu potrebne. Želim joj svu sreću svijeta”.

Ovo je Larry napisao u pismu koje je uputio njezinu ocu Jamesu Spearsu i Jodi Montgomery, njezinoj privremenoj skrbnici, a prvi ga je objavio medij Deadline.

Da više ne želi nastupati, rekla je i sama Britney, odnosno od toga je odustala sve do trenutku kad će moći samostalno upravljati svojim životom i bogatstvom koji se procjenjuje na 60 milijuna dolara. Sud u Los Angelesu je prošli tjedan odbio zahtjev za ukidanjem skrbništva koje nad Britney ima njezin otac, a pjevačica je za to vrijeme bila na Havajima s dugogodišnjim dečkom Samom Asghaijem.

image
Britney Spears i Sam Asghai na odmoru na otočiću Maui.
THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nastavlja se agonija! Odbijen zahtjev Britney Spears za ukidanjem 13 godina dugog skrbništva njezina oca

Čitajte i: Trinaest godina zatočeništva Britney Spears: Otac joj raspolaže životom otkako je doživjela živčani slom 2007. godine

“Osjećam se poniženo, zlostavljano, izostavljenom iz procesa koji me se tiču. Zaslužujem imati ista prava kao i svi drugi, htjela bih imati dijete, obitelj. Nesretna sam. Plačem svaki dan. Moj otac i svi koji su sudjelovali u ovome trebali bi biti u zatvoru. Htjela bih ih tužiti”, rekla je utučena Britney u svome iskazu. Pravna borba oko pop pjevačice nastavlja se i dalje, a dotle joj brojni obožavatelji, udruženi u pokret #freeBritney" javno daju podršku i prosvjeduju protiv odluka američkih nadzornih vlasti koje pjevačici samo dodatno narušavaju mentalno zdravlje.

Linker
25. travanj 2024 17:32