VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA
KRALJICA POPA

Britney Spears u novom videu na Instagramu fanove ostavila u šoku: Drži li to ona bebu u naručju?

Spears je ljetos tijekom svjedočenja na sudu rekla da je htjela imati dijete, ali da joj je sudskim nalogom bilo zabranjeno da se skine s kontracepcije.

Spears je ljetos tijekom svjedočenja na sudu rekla da je htjela imati dijete, ali da joj je sudskim nalogom bilo zabranjeno da se skine s kontracepcije.

Britney Spears (40) se u srijedu oglasila na Instagramu i našalila sa svojim obožavateljima objavivši snimku na kojoj ljulja nešto omotano u dekicu nalik bebi. Britney je na snimci okrenuta leđima prema božićnom drvcu, te ispred omotanog klupka drži boćicu s mlijekom.

Ispod videa je napisala: "Novi dodatak obitelji. Pogodi je li dječak ili djevojčica. Hvala ti još jednom dušo @samasghari!!!!" Video je skupio preko 1,1 milijun lajkova njezinih obožavatelja.

Spears i njezin zaručnik Sam Asghari (27) koji je osobni trener, otvoreno su progovorili o svojoj želji da prošire svoju obitelj. Spears je ljetos tijekom svjedočenja na sudu rekla da je htjela imati dijete, ali da joj je sudskim nalogom bilo zabranjeno da se skine s kontracepcije.

Čitajte i: Obračun Britney Spears se nastavlja: 'Bilo je to poprilično jadno od mog oca i trojice muškaraca s kojima je došao'

Upravo je prošlog mjeseca dobitnica Grammyja na Instagramu napisala: "Razmišljam o još jednoj bebi!!!" Neki od obožavatelji misle da je možda riječ o krznenoj bebi i da je primila novo štene u svoj dom.

Britney Spears iz braka s Kevinom Federlineom ima sinove Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15).

Čitajte i: Velika želja Britney Spears: Ranije nije smjela ni pomisliti o djeci, a sada joj ništa ne stoji na putu prema proširenju obitelji

Sad kad najpoznatija pop ikona na sviejtu napokon oslobodila skrbništva svog oca koje je trajalo punih trinaest godina, možda je vrijeme za proširivanje obitelji s novim zaručnikom.

Linker
26. travanj 2024 01:27