nigdje nije kao doma

Brižan tata, pažljiv sin i zabavan prijatelj: Luka Modrić uživa u Hrvatskoj s obitelji i kolegama

Nogometaš je nakon završetka Europskog nogometnog prvenstva s obitelji došao u Hrvatsku gdje uživaju u okolici Zadra, gdje je Luka odrastao.

Naš nogometni reprezentativac Luka Modrić već neko vrijeme s obitelji boravi u Hrvatskoj, gdje uživaju u odmoru. Vrijeme provode u okolici Zadra, gdje je Luka i odrastao. Tako su ga fotoreporteri uočili u trenucima igre i opuštanja na kupanju s kćerkom Emom i sinom Ivanom u mjestu Kožino u neposrednoj blizini Zadra. Dvoje najstarije djece uživalo je s tatom, dok su najmlađa Sofija i mama Vanja ipak tog dana preskočile plažu.

image
Luka i djeca obožavaju skokove u more.
JURE MISKOVIC/CROPIX

Pažljivi i zaigrani tata Luka s djecom se zezao na molu, s kojeg su skakali u more, pričali su veselo i zezali se. U jednom je trenutku Luka podigao svoju ljubimicu Emu, a na kraju se pobrinuo da se djeca osuše od mora i zaogrnu ručnicima.

image
Luka Modrić na kupanju s dvoje starije djece.
JURE MISKOVIC/CROPIX

Modrići su već neko vrijeme u Hrvatskoj, nakon što su se u Šibeniku družili s prijateljima, proslavili su i rođendan Lukine supruge Vanje, sada su se stacionirali kod Zadra. Tu se naš nogometaš druži s prijateljima i obitelji.

image
Na kraju kupanja tata se pobrinuo da se djeca osuše.
JURE MISKOVIC/CROPIX

Čitajte i: Novom objavom opet rastopio srca: Malo koji muškarac pokazuje ljubav kao Luka Modrić prema svojoj Vanji

Čitajte i: Luka Modrić i supruga Vanja proslavili desetu godišnjicu braka uz simpatičnu tortu

Veselo društvo

Tako je legendarni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero na Facebooku otkrio kako su se nakon otvaranja Italia Soccer Campa podružili u jednom zadarskom restoranu, gdje su i zapjevali pjesmu Meri Cetinić "Zemlja dide mog". "Upravo sam otkrio novog talenta", poručio je Del Piero u opisu videa vesele atmosfere u Zadru.

A da pjesma koju je Luka zapjevao ne može biti točnija, pokazao je odmah idući dan kada je s ocem Stipom posjetio zgarište kuće u kojoj je proveo najranije djetinjstvo, dok nije spaljena tijekom rata.

"Sa šefom u posjeti staroj kući! Djetinjstvo", napisao je Luka Modrić uz fotografiju na kojoj on i otac poziraju zagrljeni pred ostacima kuće.

Luka je djetinjstvo proveo u Modrićima kraj Zatona Obrovačkog, do prosinca 1991., tada je u ratu ubijen Lukin djed, a kuća je spaljena. S ocem i majkom zatim je pobjegao u Zadar, gdje su kao prognanici boravili u hotelu Iž. Upravo tada otac Stipe malenog Luku upisao je nogometnu školu u NK Zadar, jer im je igralište bilo blizu. I tako je započela nogometna legenda koja je osim u Hrvatskoj reprezentaciji ostavila neizbrisiv trag i u velikom Real Madridu.

Linker
19. travanj 2024 13:15