Profimedia, Mega Agency
Nikad se nije bolje osjećala

Brooke Shields zbog vlastitog iskustva svojim kćerima usađuje strah: 'Zbog neopreznosti sam platila cijenu'

Slavna glumica Brooke Shields svoje kćeri tinejdžerice podsjeća na to da uvijek koriste kremu za sunčanje i da se paze sunčevih zraka zbog iskustva kroz koje je prošla.

'Ne želim da moraju prolaziti kroz ono što sam morala ja u svojim zlatnim godinama. Morali su mi zbog raka kože rezati dio lica. Uvijek im pokazujem te fotografije i plašim ih pitanjima: 'Želiš li to?' Zbog svoje neopreznosti platila sam cijenu', rekla je Brooke Shields (53) koja nastoji voditi zdrav život, redovito vježba i pokušava jesti raznovrsnu hranu, ali se ne odriče sladoleda i tekile. Slavna glumica ne bira načine kako da svoje kćeri nauči da se čuvaju sunca.

'Oduvijek sam obožavala sunce. I lako sam dobivala boju. Nisam bila uopće svjesna njegove štetnosti, a ono je najopasnije zadnjih deset godina. Kako bih izbjegla rak kože, puno više pazim kada se izlažem suncu i koristim zaštitne kreme. Imala sam nekoliko operacija na licu', rekla je Brook koja lekciju iz zaštite stalno prenosi na svoje kćeri Rowan (15) i Grier (12).

-New York, NY - 12/20/16 - 
Brooke Shields shopping with her daughters Rowan Henchy, and Grier Henchy, and friends in the West Village

-PICTURED: Brooke Shields, Rowan Henchy, Grier Henchy
-, Image: 309203788, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

'Mislim da je važno za moju djecu da shvate da su prekrasne i bez šminke te da im ona nije potrebna za samopouzdanje', dodala je u intervjuu za People slavna glumica koja kaže da se bolje počela osjećati u svojoj koži nakon što je postala majka.

Linker
20. travanj 2024 00:40