Profimedia, Alamy
MLADI FOTOGRAF

Brooklyn Beckham prerastao je mamu Victoriju, a skoro i tatu Davida

Najstariji sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama i britanske dizajnerice Victorije Beckham predstavio je svoju knjigu fotografija u Londonu i pokazao da je odrastao u pravog muškarca.

Knjiga naziva "What I See" sadrži 300 fotografija, a njezino objavljivanje obilježeno je izložbom u Londonu koju nisu propustili njegovi ponosni roditelji David i Victoria, ali i mlađa braća: Romeo i Cruz.

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)

Brooklyn Beckham, naviknut na medijsku pažnju, bez problema je odradio predstavljanje svoje knjige koja "pruža rijedak uvid u njegov svijet i to kroz njegove oči te dokumentira putovanja diljem svijeta". Iako je već neko vrijeme zvijezda društvenih mreža i samo na Instagramu ima više od 10 milijuna pratitelja te se okušao i u ulozi modela, 18-godišnjaku to nije bilo dovoljno i poželio je postati fotograf. Ne voli "namještene" fotografije pa je imao problema s fotografiranjem svoje majke Victorije koja čim vidi fotoaparat zauzme pozu, a svoje je roditelje dugo nagovarao kako bi pristali na objavljivanje fotografija iz privatnog života. Iako su neki kritizirali njegove uratke i debitantsku knjigu, mngoi su stali u njegovu obranu i naglasili kako se na sve treba gledati kao "tinejdžerski projekt za tinejdžere" te da je u tom pogledu "What I See" odličan rad.

Objavu dijeli A Y (@ad_queenvb)

Ipak, njega kritike nisu nimalo dirale ili to nije želio dati do znanja: 18-godišnjak je bio zvijezda večeri na predstavljanju knjige i pokazao da se zna odjenuti za svaku priliku, što nije nimalo čudno s obzirom na obitelj iz koje dolazi. Njegova ležerna kombinacija imala je taj fotografski štih, a cijele večeri se nije odvajao od fotoaparata - koji mu je poslužio kao modni dodatak.

Linker
19. travanj 2024 09:44