Profimedia, AKM-GSI
Teško razdoblje pop princeze

Brze zaruke, brz prekid: Pukla je i ova ljubav slavnog para

Tetovaže, brze zaruke, mini praščić i priče o ljubavi na prvi pogled mjesecima su oduševljavale fanove Ariane Grande, koje je jutros zatekla vijest o misterioznom prekidu pjevačice i mlade zvijezde showa 'SNL' Petea Davidsona.

Još jedna celeberity ljubavna priča doživjela je krah, a ovaj put je riječ o pop zvijezdi Ariani Grande i komičaru Peteu Davidsonu.

Pete (25) i Ariana (25) upoznali su se 2014. godine na snimanju showa 'SNL' te se, kako su kasnije priznali, zaljubili na prvi pogled. "Totalno sam bila zaljubljena u njega cijelo vrijeme", izjavila je Ariana ove godine, dok je Pete naglasio da je znao da se želi za nju oženiti čim ju je vidio.

Par je prohodao tek u svibnju 2018., samo nekoliko tjedana nakon Arianinog prekida od sad već pokojnog repera Maca Millera, a nije prošlo ni mjesec dana kad su objavili vijest o zarukama.

U intervjuu za magazin 'GQ' Pete je izjavio da je najsretniji muškarac na svijetu te otkrio da je Ariani slao fotografije zaručničkog prstenja kako bi doznao koji joj se sviđa. Također je često odlazio u salon za tetoviranje kako bi tijelo ispunio tetovažama posvećenim svojoj ljubavi, a kad su on i pjevačica udomili mini praščića pod nazivom Piggy Smalls, i njega je tetovirao na torzo.

NEW YORK, NY - AUGUST 20:  Pete Davidson (L) and Ariana Grande attend the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City.  (Photo by John Shearer/Getty Images for MTV)
Getty Images for MTV

Ariana je na posljednjem albumu svom dragom posvetila pjesmu pod nazivom "Pete Davidson", u kojoj pjeva: "Svemir me sigurno štiti kad si pao s neba u moje krilo, znam da si ti moja srodna duša i sve to...", a par se nakon objave zaruka preselio u apartman u New Yorku vrijedan 16 milijuna dolara.

8.rujna Arianu je snažno pogodila vijest tragična vijest o smrti bivšeg dečka Maca Millera koji se navodno predozirao pa se povukla iz javnosti i preskočila dodjelu Emmyja kako bi tugovala. Na Twitteru je napisala: "Mogu li imati jedan dobar dan. Samo jedan. Molim te".

Nakon te objave, shrvana Ariana poručila je fanovima da se ne trebaju brinuti te ih nazvala svojim anđelima, no teški dani postajali su sve gori pa je otkazala dva velika nastupa u posljednji trenutak.

Još nije poznato zašto su pjevačica i Pete odlučili krenuti svaki svojim putem, zna se samo da je nekoliko dana prije prekida Pete izbrisao svoj Instagram profil.

New York, NY  - Ariana Grande and Pete Davidson go shopping at Barney's New York before heading an ice cream shop. The couple look happy as can be as they walk hand in hand with big smiles. Ariana rocks suede knee high boots with a brown flannel shirt over a white top and light brown skirt.

Pictured: Ariana Grande, Pete Davidson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 378046994, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Pete Davidson and Ariana Grande
MTV Video Music Awards, Arrivals, New York, USA - 20 Aug 2018, Image: 383353220, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
19. travanj 2024 08:22