Joe i Sophie zaručili su se krajem 2017. nakon nešto više od godinu dana veze.
 Profimedia, TEMP Rex Features
Na Las Vegan način

Brzinsko vjenčanje poznatog para: Platili ga samo 600 dolara, a obred je vodio Elvis

U manje od dva sata nakon dodjele Billboard glazbenih nagrada 2019. u Las Vegasu, glumica Sophie Turner (23) i glazbenik Joe Jonas (29) krenuli su prema jednoj od kapelica - na brzinsko vjenčanje. Član benda Jonas Brothers i zvijezda popularne serije 'Game of Thrones' rekli su sudbonosno 'da' okruženi prijateljima, članovima obitelji i kolegama, a vjenčanje je, kako to biva u Vegasu, vodio imitator Elvisa Presleyja.

Par koji se zaručio u listopadu 2017. nije htio komplicirati pa su odradili brzinsko vjenčanje, u Las Vegas stilu - zavjete su izrekli pred imitatorom Elvisa Presleya, u pozadini je glazbeni duo Dan + Shay izvodio pjesmu "Speechless", a umjesto vjenčanog prstenja, Sophie i Joe su razmijenili lizalice pričvršćene na plastični prsten. EDM DJ Diplo na svom je Instagram storyju podijelio video vjenčanja koji možete vidjeti ovdje.

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Sophie Turner and Joe Jonas kickstart their week with lunch at Alfred's coffee in West Hollywood. The happily engaged couple take a post-lunch stroll and Sophie hangs her arm around her beau Joe. Sophie also appears to be slimming down from around the waist. Perhaps in preparation of the wedding to come.

Pictured: Sophie Turner, Joe Jonas

BACKGRID USA 22 APRIL 2019, Image: 427501354, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Joe je bio u klasičnom odijelu, Sophie u jednostavnoj bijeloj haljini, a vjenčani "paket" u poznatoj kapelici "A Little White Chapel" platili su samo 600 dolara, što je još jedan dokaz kako je par htio što brže sve obaviti u usporedbi s raskošnom ceremonijom u Indiji koju su imali Joev brat Nick Jonas i njegova supruga, glumica Priyanka Chopra. Priyanka, inače nekada vrlo bliska prijateljica Meghan Markle, također je bila na vjenčanju i to kao Sophiejina vjenčana kuma.

Joe i Sophie zaručili su se nakon nešto više od godinu dana veze, a Sophie je nedavno otkrila simpatičnu priču o tome kako su se upoznali. "Imamo mnogo zajedničkih prijatelja koji su nas dugo pokušavali upoznati. Pratili smo se na Instagramu i Joe mi je jednog dana poslao privatnu poruku", rekla je Sophie. Vezu su otkrili krajem 2016., a Sophie je nakon zaruka ponovno ispričala zašto je potpuno zaljubljena u svog dragog. "On je divan, nasmijava me, zabavan je. Malo tko bi rekao da će uskoro imati 30 godina. On je najenergičnija i najpozitivnija osoba koju sam ikad upoznala. Ja sam pesimistična pa nadopunjujemo jedno drugo", otkrila je.

Sophie Turner Instagram

Vjenčanje u Las Vegasu prilično je iznenadilo njihove fanove jer je krajem prošle godine životni trener Mike Bayer na svom Instagramu objavio kratak video u kojem se vidi drvena kutija za vino na kojoj piše 'Sophie i Joe 2019. Francuska', otkrivši tako lokaciju i godinu vjenčanja poznatog para.

"Na našoj svadbi će se igrati ragbi i nogomet. Dakle, ako svi moji djeveri budu imali modrice i slomljene ruke, bit ću ponosan", našalio se nedavno Joe u "The Late Late Showu". Bez obzira na slavlje u Vegasu, možemo očekivati da će Sophie i Joe imati službeno, ekstravagantno vjenčanje u bliskoj budućnosti i da ono što se dogodilo u Vegasu, neće tamo i ostati.

Linker
20. travanj 2024 15:56