Petar Grašo s obitelji - sestrom Bugom i ocem Zoranom
 Promo
ZAJEDNIČKA OPSESIJA

Buga, Zoran i Petar Grašo imaju poseban razlog za okupljanje

Obitelj Grašo gaji posebnu ljubav prema jednom sportu cijeloga života. Otac Zoran nakon karijere košarkaša, radi kao trener, Petar je jedno vrijeme išao njegovim stopama, no ljubav prema glazbi je bila snažnija, dok će njegova sestra Buga istu naviku zasigurno prenijeti i na kćerku Leni koju ima s košarkašem Leonom Radoševićem. Cijela obitelj u rujnu će se sresti na tribinama Zadar Basketball Tournamentu gdje će navijati iz sve snage.

Osim što su kao pravi Dalmatinci, ljubitelji mora i dobre spize, obitelj Grašo ima i zajedničku strast. Zbog turnira u Zadru, na skorašnjem Zadar Basketball Tournamentu Zoran, Buga i Petar Grašo naći će se u ulozi najstrastvenijih navijača. Splitski pjevač je veliki ljubitelj košarke koju je trenirao, a ljubav prema tom sportu naslijedio je od oca Zorana, inače bivšeg igrača KK Split i košarkaškog trenera.

Promo
Petar Grašo s obitelji - sestrom Bugom i ocem Zoranom

Prošlogodišnje izdanje prestižnog zadarskog turnira pratio je sa šogorom Leonom Radoševićem, koji će ove godine na turniru i zaigrati u dresu Bayern Münchena. 'Zadar je grad koji volim gotovo jednako kao i moj Split te me jako raduje da ću biti dio ove lijepe priče koja je još i vezana uz moj omiljeni sport - košarku. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti!', izjavio je glazbenik Petar Grašo.

Turnir se održava od 20. do 23 rujna u dvorani Krešimir Ćosić gdje će šest vrhunskih košarkaških momčadi odmjeriti snage, a sudionici sportskog spektakla opustit će se na gala večeri u Falkensteiner Hotel&Spa Iadera na kojoj će nastupiti poznati i splitski glazbenik.

Linker
19. travanj 2024 06:04