Caitlyn s biološkim kćerima Kendall i Kylie, 19. lipanj 2017
 Profimedia, Face To Face A
TATA JE TATA

Caitlyn Jenner Dan očeva provela je u društvu svojih kćeri Kylie i Kendall

Bez obzira na neslaganja i trzavice koje su u njihovom odnosu vladale od objavljivanja Caitlyninih memoara ‘The Secrets of My Life, Kendall i Kylie Jenner jučerašnji Dan očeva provele su sa svojim tatom – nekad olimpijskim atletičarom Bruceom, danas – Caitlyn.

Žene su druženje iskoristile za posjet auto showu koji se odvijao na ulicama Beverly Hillsa, a Caitlyn je tom prilikom predstavila svoj novi Austin-Healey Sprite.

Obiteljski trio nakon toga je uživao u šetnji, a 67-godišnjakinja je u društvu kćeri i novog psića spremno pozirala okupljenim obožavateljima, odjevena u traperice i ženstvenu bluzu. Kendall je za šetnju odjenula traper haljinu, dok se mlađa sestra Kylie također odlučila za casual kombinaciju, noseći široke prugaste hlače i jednostavnu crnu majicu kratkih rukava.

Caitlyn Jenner (caitlynjenner / 19.06.2017):
Profimedia, Face To Face A
Caitlyn s biološkim kćerima Kendall i Kylie, 19. lipanj 2017

normal girls in a normal world

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Susret se odvio samo dva tjedna nakon što je Kendall javno obznanila svoje ogorčenje i ljutnju zbog načina na koji je Caitlyn pisala o njezinoj mami Kris. S druge strane, Caitlyn je povrijeđena zbog negativnog pristupa koji je obitelj imala nakon njezine promjene spola.

Ipak, čini se kako je Dan očeva bio dobra prilika za izglađivanje narušenih odnosa najpoznatije celebrity obitelji na svijetu.

Linker
18. travanj 2024 21:55