Zajednička fotografija s krštenja: Romeo, Brooklyn, David i Cruz Beckham, Marc Anthony, David Gardner, Ken Paves, Harper Beckham ,Eva Longoria i Victoria Beckham
 Instagram
NIKOME NE VJERUJE

Čak ni krštenje Cruza i Harper Beckham nije prošlo bez trzavica: Victoria razljutila Davidovog oca

Dizajnerica i bivša Spajsica Victoria Beckham otkrila je da su njezin 14-godišnji sin Cruz i 8-godišnja kći Harper primili sakrament krštenja samo nekoliko dana prije Božića, a sa svojim obožavateljima podijelila je i par idiličnih fotografija. Ipak, iza svega se odvijala mala obiteljska drama.

Britanska dizajnerica Victoria Beckham podijelila je obiteljsku fotografiju s krštenja na kojoj su se nalazili i "divni kumovi" njezine djece – glumica Eva Longoria, pjevač Marc Anthony, frizer Ken Paves i sportski agent David Gardner. Iako nije otkrivala kako su sve proslavili, šuškalo se kako će ona i David Beckham pripremiti veliki party u svojoj vili te su se očekivali i slavni gosti poput glazbenika Eltona Johna, koji je kum Romeu i Brooklynu, i glumice Liv Tyler.

Instagram
Zajednička fotografija s krštenja: Romeo, Brooklyn, David i Cruz Beckham, Marc Anthony, David Gardner, Ken Paves, Harper Beckham ,Eva Longoria i Victoria Beckham

"Ne mogu biti ponosnija na svoju djecu niti zahvalnija svojoj obitelji i najdivnijim kumovima", napisala je Victoria uz zajedničku fotografiju. Za krštenje je Cruz odjenuo odijelo, dok je malena Harper nosila haljinu zlatne nijanse, a njihova mama zablistala u bijelom odijelu iz vlastite kolekcije.

Krštenje, naravno nisu propustili, niti stariji sinovi slavnog para – 17-godišnji Romeo i 20-godišnji Brooklyn. Iako se očekivalo kako će kumovi biti Guy Ritchie, dugogodišnji prijatelj Davida Beckhama, te Victorijina sestra Louise, niti jedno od njih nije bilo na fotografijama. Odabrani kumovi pak su dugogodišnji prijatelji Davida i Victorije.

Instagram
Harper i Cruz

Ipak, čak niti krštenje u obitelji Beckham nije prošlo bez trazvica. Naime, par je organizirao glamurozan party koji je naživcirao oca bivšeg nogometaša, Teda Beckhama (71) jer kći njegove partnerice nije bila na popisu gostiju. Victoria i David su pozvali njegovog oca i novu partnericu Hilary Meredith na slavlje, ali njezina kći nije uspjela dobiti svoje mjesto i to sve jer Victoria "ne vjeruje nepoznatim ljudima".

Charlotte se uvrijedila jer smatra da je dio obitelji pa je Ted pokušao nagovoriti svojeg sina da pozovu i nju, ali je David na kraju morao sve provjeriti s Victorijom i vratio se s informacijom da "nema mjesta za još jednu osobu".

Linker
18. rujan 2021 19:09