Intimno razotkrivanje

Cara Delevingne progovorila o iskustvima grupnog i tantričkog seksa: ‘Ne znam je li mi bolje sa ženama ili muškarcima‘

Biseksualna glumica i supermodel otvorena je prema eksperimentiranju u krevetu i od seksa ne stvara problem, ali je jedna stvar užasno nervira: kad partner ili partnerica stvaraju preveliku buku. Intimni trenuci u tišini su, tvrdi - puno bolji.

Nekad popularnu pjesmu "Let's Talk About Sex" grupe Salt-N-Pepa, glumica i manekenka Cara Delevingne (29) pretočila je u stvarnost. Otkrila je intimne detalje iz svoje spavaće sobe u podcastu "Lady Parts" na kanalu Ellentube koji je nakon gašenja svog talk showa pokrenula Ellen DeGeneres. Sočne pojedinosti iz seksualnog života podijelila je s komičarkom Whitney Cummings i glumicom Sarah Hyland u epizodi "Radost seksa" kako bi na vlastitom primjeru pokazala da ga u 21. stoljeću više ne bi smjeli stigmatizirati. Ona od slatke "aktivnosti među plahtama" već odavno ne stvara problem. Biseksualna je, što ne skriva, i smatra da se u krevet odlazi s osobom koja nas privlači, a da je pritom manje važno radi li se o muškarcu ili ženi. Seks za jednu noć je prva osjetljiva tema o kojoj je zvijezda filma "Paper Towns" progovorila.

- Dogodilo se u dizalu. Bila sam puno mlađa, bilo je spontano i lijepo. Osobu s kojom sam to doživjela upoznala sam taj dan. Najprije smo oko tri sata svirali, ja sam bila na bubnjevima, a on na gitari. Onda smo se zamijenili. Kasnije me je odvezao kući i seksali smo se u liftu. Pomislila sam:”Ovo je ludo”. Bilo je nevjerojatno - priča britanski topmodel.

Čitajte i: Ispovijest Care Delevingne: Sviđa mi se biti panseksualna, ali dok to nisam shvatila bila sam depresivna

Potom se prešlo na temu najboljeg seksa koji je ikad imala, a Cara ju je iskoristila kako bi načela još uvijek škakljivo pitanje grupnog seksa koji je također isprobala.

- Grupni seks je zabavan, ali i zeznut kada ga imate s muškarcima i sa ženama. Ne znam, teško mi je odlučiti što je bilo bolje - kazala je.

image
Otkako je isprobala tantrički seks, njen se seksualni užitak, tvrdi, produbio.
COURTESY OF PUMA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na pitanje o masturbaciji zvijezda je otkrila da joj je to bila najgora stvar dok je odrastala, jer se zbog prirodnog otkrivanja svog tijela osjećala posramljeno. Budući da je spavala s muškarcima i ženama, Whitney Cummings i Sarah Hyland zanimalo je u čemu je razlika? I s kojim se spolom manekenka fluidne seksualnosti bolje provodi?

- Rekla bih da se žene seksaju puno duže. To je osnovna razlika između muškaraca i žena - veli.

Isprobala je i tantrički seks o kojem je svojedobno pričao i pjevač Sting. Na upit traje li doista osjetno duže od "regularnog" i kako ga je doživjela, rekla je: "Kada sam otkrila tantru, to vam je kao da imate puno više predigre. Više ne obraćate toliko pozornost na svoje intimne dijelove koliko na cijelo tijelo. Zato mi je to iskustvo mnogo dublje i ljepše".

Otkrila je i to da joj gledanje pornografije na pragu tridesetih više nije interesantno. Prošla je kroz tu fazu i u međuvremenu ju je prerasla. No dodala je da bi, možda, opet nešto pogledala kad bi se snimala iz kuta žena.

Čitajte i: Cara prekinula s djevojkom nakon dvije godine: Razlog je nešto s čim se mogu poistovjetiti mnogi parovi

Premda u krevetu vrlo dobro zna što želi, nema tabue i spremna je eksperimentirati, ipak postoji nešto što supermodel jako smeta.

- Shvaćam da postoje osobe koje jednostavno moraju stvarati buku dok se seksaju, ali ja nisam među njima. Puno mi je zanimljivije doživjeti orgazam u tišini, koliko je moguće. Kad se stišate, osjećate mnogo više. Seks bez prevelike buke je nešto poput: ”Opa”! - zaključuje Cara Delevingne.

Linker
23. travanj 2024 23:28