Instagram
LJUBAV NA LJETOVANJU

Čarli jedini ne može biti uz Franku: Nježni trenuci Vatrenih uz voljene djevojke, supruge i djecu na moru

Dubrovnik, Mljet, Neretva ili, pak, neka od destinacija izvan Hrvatske - Vatreni su se nakon osvojenog srebra zaputili na zasluženi odmor prije povratka klupskim obavezama. Svi osim Vedrana Ćorluke koji je dan nakon vlastitog vjenčanja otputovao u Rusiju, doduše ne na medeni mjesec.

Samo dan nakon luksuznog vjenčanja, nogometaš Vedran Ćorluka sjeo je u avion i otputovao natrag za Moskvu gdje se vratio svojim klupskim obavezama u Lokomotiv i već predstavio dresove za novu sezonu pa će medeni mjesec s Frankom Batelić ipak morati malo pričekati. I dok je on već u punom zamahu s pripremama za novu sezonu, ostatak Vatrenih uživa napokon sa svojim najdražima na ljetovanju.

Tin Jedvaj

Tin Jedvaj hvali se fotografijama s jadranske obale na čiji se jug zaputio s djevojkom Dinom Dragijom. Ljetovanje provode u razgledavanju znamenitosti, ali većinom su u moru - na luftiću ili, pak, skuteru.

Ivan Rakitić

Ivan Rakitić se uskoro nakon spektakularne proslave u Zagrebu vratio u Španjolsku gdje uživa sa svojom suprugom Raquel i njihovim kćerkicama Altheom i Adarom, a na plovidbi jahtom im se pridružila i Raquelina sestra Irene.

Duje Ćaleta-Car

Duje Ćaleta-Car puni baterije na grčkom otoku Mikonos, koji je već neko vrijeme hit odredište za ljetovanje, a tko ne bi u takvom idealnom odredištu poželio zaustaviti vrijeme, baš kao što je to poželjela i njegova djevojka Adriana Đurđević.

Andrej Kramarić

Andrej Kramarić uhvaćen je u Dubrovniku u društvu djevojke Mie - nakon popodnevnog kupanja, par je prošetao Stradunom nakon zalaska sunca.

Dubrovnik: Andrej Kramarić s djevojkom prošetao Stradunom 18.07.2018., Dubrovnik - Srebrni reprezentativac Andrej Kramaric odmara u Dubrovniku te je prosetao s djevojkom po Stradunu. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak / PIXSELL
Kramarić s djevojkom na Stradunu 2018.

Ivan Perišić i Ivan Strinić

Luksuzni hotel s pet zvjezdica u zaljevu Hisaronu bio je odabir Ivana Perišića koji je za ljetovanje s obitelji - suprugom Josipom, kćeri Manuelom i sinom Leonardom - ipak odabrao Tursku gdje mu se pridružio i Ivan Strinić sa suprugom Ivanom te troipolgodišnjim sinom Petrom i godinu dana starijom kćerkicom Martom.

Objavu dijeli Josipa Perisic (@joop8)

Objavu dijeli Josipa Perisic (@joop8)

Dejan Lovren

Dejan Lovren je nakon dočeka u Karlovcu produžio do Paga gdje je ove godine u Novalji otvorio hotel, ali je nakon toga nastavio plovidbu Jadranskim morem pa je viđen kod Korčule kako se zabavlja s glumcem Enisom Bešlagićem, a s njime plove i njegova supruga Anita i njihova djeca.

Domagoj Vida

Nakon velike proslave u njegovom Donjem Miholjcu bračni par Vida zaputio se do njezinog Metkovića pa su tako Domagoj, Ivana i njihov sinčić David uživali na neretvanskim Maldivima, kako se bivša misica našalila, a ovih dana opuštaju se u Starigradu.

Objavu dijeli Ivana Vida, @ivana_vida)

Objavu dijeli Ivana Vida, @ivana_vida)

Objavu dijeli Domagoj Vida (@vida_fans)

Josip Pivarić

Supružnici Josip i Božica Pivarić s djecom, petogodišnjom Lorenom i trogodišnjim Matejem bezbrižne ljetne dane provode u luksuznoj vili u Malinskoj.

Šime Vrsaljko

U društvu svoje supruge Mateje, Šime Vrsaljko viđen je u Dubrovniku. Iako je on jedan od nogometnih reprezentativaca koji je nakon ovog Svjetskog prvenstva osvojio simpatije brojnih obožavatelja, ali prvenstveno obožavateljica. I dok ga na ulici većinom zaustavljaju kako bi uhvatili koji autogram ili fotografijom s najzabavnijim Vatrenim, on pak se trudi sa svojom suprugom, s kojom je prije mjesec dana dobio prvo dijete, uhvatiti čim više romantičnih trenutaka.

Lovre Kalinić

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Lovre Kalinić, koji je na Svjetskom prvenstvu pokazao da je dostojna zamjena Danijelu Subašiću, svoj privatan život poprilično skriva od javnosti, ali ovog puta se pohvalio kako sa suprugom Jelenom uživa na Visu.

Linker
19. travanj 2024 13:51