ostvaren san fanova

Carrie i ekipa se vraćaju! Potvrđen nastavak serije ‘Seks i grad‘, ali ne bez drame...

Deset novih epizoda u kojima će junakinje iz kultne serije pokušati pronaći balans između ljubavnog života, karijere i prijateljskih odnosa stižu na male ekrane, a sve zanima - je li Carrie i dalje zaljubljena u muškarca svog života?

Glumica Sarah Jessica Parker na društvenim je mrežama potvrdila nešto čemu su se fanovi skoro dva desetljeća nadali.

Neki novi "Seks i grad"

Serija "Sex i grad" vraća se na HBO, doduše u novom ruhu i s novim nazivom, no poznatu ekipu ponovno ćemo pratiti kroz njihove ljubavne i životne drame, sve začinjeno dozom suhog njujorškog humora i glamuroznih modnih kombinacija.

image
Serija "Seks i grad" emitirala se od 1998. do 2004. godine
COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Nova serija s već dobro poznatim likovima zvat će se "And Just Like That...", prema prepoznatljivoj rečenici koju je Carrie Bradshaw često izgovarala u "Seksu i gradu", a pratit će živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere. Čeka nas deset epizoda od kojih će svaka trajati pola sata.

Na žalost gledatelja, Kim i Sarah još nisu zakopale ratnu sjekiru

Sarah Jessica Parker potvrdila je da će uz nju, u seriji glumiti Kristen Davis (kao Charlotte York) te Cynthia Nixon (kao Miranda Hobbes), a poznato je i da se društvu koje je oduševilo žene diljem svijeta u devedesetima, neće pridružiti Kim Cattrall koja je sa Sarah Jessicom Parker na ratnoj nozi još od davnih dana.

image
Kim Catrall, koja je glumila mnogima omiljenu Samanthu Jones, neće glumiti u seriji "And Just Like That..."
IFA FILM/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Gdje je Mr. Big?

Michael Patrick King, koji je radio i na originalnoj seriji, naći će se u ulozi izvršnog producenta, a još nisu poznati brojni detalji. Tako se ne zna kada će nova serija krenuti sa snimanjem, a kad s prikazivanjem, hoće li se već dobro poznatoj ekipi pridružiti i novi glumci te hoćemo li se u seriju vratiti "glavni muškarac", Mr. Big.

"Odrasla sam uz ove likove i ne mogu dočekati da vidim kako se njihove priče razvijaju u novoj etapi života, u gradu koji ih definira", izjavila je Sarah Aubrey, direktorica originalnog sadržaja tvrtke HBO Max.

image
Sve zanima - hoće li i u novoj seriji Carrie ljubiti Facu?
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Hoće li nova serija moći parirati klasiku koji je obilježio generaciju?

Pod producentskom palicom Darrena Stara, koji je zaslužan za hitove kao što su "Beverly Hills, 90210" i "Melrose place", 1998. godine izašla je prva epizoda serije "Seks i grad", temeljena na istoimenoj, dosta mračnijoj knjizi Candace Bushnell.

Otvoreni razgovori prijateljica koje bez imalo srama uživaju u životu, ljubavi i svojim karijerama, uz puno dobre mode i čarobnih ljubavnih scena, oduševile su gledatelje dotad neviđenim konceptom. Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte postale su i modne ikone, a svaka se žena u nekom smislu uspjela poistovjetiti sa svakom od te četiri prijateljice jer su zgode koje su proživljavale u isto vrijeme bile "prenapuhane", a opet tako poznate.

Serija "Seks i grad" doživjela je šest uspješnih sezona, a priča se "nastavila" i na velikom platnu, s filmovima "Seks i grad" i "Seks i grad 2", koji su se u kinima prikazivali 2005. i 2008. godine.

Linker
12. ožujak 2024 22:37