Velika sreća

Carstvo Ferragni se širi: Slavna modna blogerica rodila drugo dijete, na svijet stigla curica!

Chiara Ferragni i Fedez postali su roditelji djevojčice, čiju je stariji brat Leone jedva dočekao. Par joj je dao tradicionalno, ali zaista moćno ime.

Jedna od najpopularnijih svjetskih modnih blogerica, Talijanka Chiara Ferragni, drugi put je postala mama. Danas, 23. ožujka 2021. rodila je djevojčicu kojoj su ona i njezin suprug, reper Fedez nadjenuli ime Vittoria, što u prijevodu znači "pobjeda".

Chiara s objavom sretne vijesti nije htjela čekati pa je fotografiju napravila odmah u rodilištu. Malena Vittoria tako se pridružila obitelji Ferragni i svom starijem bratu Leoneu koji je nedavno proslavio treći rođendan.

Čitajte i: Najveća svjetska blogerica s milijunima ljudi podijelila sretne vijesti: ‘Naša obitelj se povećava‘

Kao što je napravila dok je bila trudna s Leoneom, Chiara je svoje obožavatelje redovito obavještavala putem Instagrama kako napreduje njezina druga trudnoća. Ponosno je pokazivala trudnički trbuh, a komentari ispod njezinih fotografija uvijek su bili puni podrške.

Inače, Chiara je jedna od prvih modnih blogerica čija životna priča je dosta impresivna. Prije nešto više od 10 godina pokrenula je blog "The Blond Salad" na kojem je dijelila svoje stajlinge snimljene na raznim lokacijama u Milanu. U međuvremenu je studirala pravo, ali je s tri ispita pred diplomu odustala od fakulteta jer je s blogom počela pristojno zarađivati.

2013. se preselila u Los Angeles i izgradila svoje modno carstvo. Pokrenula je i vlastitu modnu kolekciju, surađivala je s mnogim dizajnerima i beauty brendovima, a časopis Forbes imenovao ju je jednom od top 30 uspješnih osoba u modnoj industriji mlađih od 30 godina.

Nakon tri godine u L.A.-u vratila se u rodni Milano, gdje je nastavila posao, a ubrzo je upoznala i sadašnjeg supruga Fedeza te su njih dvoje postali još popularniji. Upoznala ga je 2016., zaprosio ju je 2017., a 2018. im se rodio sin Leone. Možda će on ili Vittoria naslijediti mamino modno carstvo, tko zna!

Linker
20. travanj 2024 00:36