Instagram
push party

'Carter Push Party': Beyoncé organizirala darivanje blizanaca

Američka pop diva Beyoncé na svojem je Instagram profilu podijelila još nekoliko uspomena po kojima će pamtiti svoju drugu trudnoću, a ovog puta nastale su na partyju darivanja blizanaca na koji su stigle njezine brojne slavne prijateljice.

Velika proslava nazvana "Carter Push Party" održana je na privatnom posjedu u Beverly Hillsu, a tema partyja, koju su ispoštovale sve njezine prijateljice, bila je Afrika. Od uzvanica koje su stigle s jedinstvenim i raskošnim poklonima za blizance bile su bivše članice grupe Destiny's Child Michelle Williams i Kelly Rowland, ali i La La Anthony, Serena Williams koja očekuje svoje prvo dijete i naravno majka slavne pjevačice Tina Knowles.

All theses beautiful ladies at The Carter Push party!

Objavu dijeli Tina Knowles (@mstinalawson)

Push party daje do znanja da je termin poroda slavne pjevačice sve bliži, a njezini obožavatelji s nestrpljenjem očekuju informacije jesu li njihova nagađanja vezana uz spol blizanca bila točna. Beyoncé je sretne vijesti objavila u veljači ove godine uz prekrasne fotografije i status u kojem je napisala: "Željeli bismo podijeliti svoju ljubav i sreću. Dvaput smo blagoslovljeni. Neopisivo smo zahvalni da će se naša obitelj uvećati za dva člana i zahvaljujemo svima na lijepim željama. - Carterovi".

Američka pjevačica i reper Jay Z roditelji su petogodišnje Blue Ivy, a vijest o prvoj trudnoći Beyoncé je objavila na jednako spektakularan način - na nastupu na dodjeli nagrada VMA 2011. godine.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Linker
23. travanj 2024 02:27