Getty Images for Michael Kors
PRAVI ZAMUSANAC

Catherine Zeta-Jones oduševila fotografijom starom više od 40 godina: Odaje je samo neodoljivi osmijeh

Mnogi svoje fotografije iz školskih dana skrivaju, ali ne i glumica Catherine Zeta-Jones koja je obožavatelje oduševila fotografijom snimljenom prije više od 40 godina.

- Pravi zamusanac – napisala je glumica Catherine Zeta-Jones (49) uz fotografiju iz školskih dana. Tamnokosa djevojčica s dva repa i šiškama na stranu odmah je osvojila njezine obožavatelje. Catherine tvrdi kako joj je to najbolja fotografija iz škole, a jedino po čemu se vidi da se radi o holivudskoj glumici je – širok, iskren osmijeh.

Velška glumica rado se prisjeti prošlih trenutaka na svojem Instagramu i podijeli ih s obožavateljima. Nedavno je tako podijelila trenutak u kojem je upoznala svojeg današnjeg supruga, glumca Michaela Douglasa, a često objavi i fotografije s njihovom djecom – sinom Dylanom i kćeri Carys.

Michael i Catherine ovog će mjeseca proslaviti 18. godišnjicu braka. Iako je između njih 25 godina razlike, to im nije bila prepreka za ljubav. Ipak, kroz vezu su imali krize: pokleknuli su pod pritiskom bolesti. Slavni glumac je 2010. obolio od raka jezika, a Catherine se borila s bipolarnim poremećajem. Stres ih je naposljetku doveo do toga da su 2013. svoj brak stavili na pauzu i odlučili živjeti razdvojeno, ali nisu se odlučili razvesti. I to je bila prava odluka jer su godinu nakon svojoj ljubavi dali još jednu priliku i od tada su nerazdvojni.

Linker
25. travanj 2024 09:35