nezgoda u kući

Catherine Zeta Jones se ozlijedila u bizarnoj nesreći: Ostatak dana je provela u krevetu

Zvijezda mjuzikla "Chicago" požalila se svojim pratiteljima da joj je želja da što prije ukrasi dom uoči blagdana donijela bolnu nezgodu.

Poznata glumica Catherine Zeta Jones objavila je fotografiju iz kreveta gdje odmara nogu. Nakon što su joj počele stizati poruke s željom za što brže ozdravljenje otkrila je da joj je dio željezne božićne dekoracije pao na nogu i zato je morala oteklinu smanjivati ledom.

Ostatak dana morala je mirovati, ali bila je sasvim iskrena oko toga što joj je dogodilo.

image
Glumica je morala ukrašavanje prepustiti drugima.
BAFTA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ukrašavala sam dom božićnim ukrasima i željezna šipka koja je dio velike skulpture pala mi je na nogu. Stvarno boli. Sretna vam nedjelja", dodala je glumica.

Velška glumica svoje obiteljske trenutke dijeli ih s obožavateljima. Između njezinog supruga Michaela i Catherine je 25 godina razlike, to im nije bila prepreka za ljubav. Ipak, kroz ljubavnu vezu su imali krize: pokleknuli su pod pritiskom bolesti. Slavni glumac je 2010. obolio od raka jezika, a Catherine se borila s bipolarnim poremećajem. Stres ih je naposljetku doveo do toga da su 2013. svoj brak stavili na pauzu i odlučili živjeti razdvojeno, ali nisu se u konačnici odlučili i razvesti. I to je bila prava odluka jer su godinu nakon svojoj ljubavi dali još jednu priliku i od tada su nerazdvojni.

Upoznali su se 1998. godine, zaručili su se nakon jedne godine veze, a u braku su od 2000. godine. Vjenčali su se čim je njegov razvod od prve supruge Diandre Luker finaliziran, a slavna glumica otkrila je kako joj je Michael Douglas čim su se upoznali rekao da želi biti otac njezine djece, ta želja mu ostvarila se kroz dvoje djece - sina Dylana i kćeri Carys.

Linker
19. travanj 2024 15:57