Problemi s zdravljem!

Čeka se dijagnoza: Model i supruga glazbene zvijezde hitno hospitalizirana!

Hailey Bieber završila je u bolnici zbog sumnje na moždani udar. Pretpostavlja se da je njezino stanje zapravo povezano s virusom korone, no liječnici još nisu objavili službenu potvrdu.

Prošli tjedan 25-godišnja supruga pjevača Justina Biebera i kći glumca Stephena Baldwina primljena je u bolnicu u Palm Springsu. Magazin Marca došao je do informacije da se mlada žena tužila na neobjašnjive glavobolje te simptome koji su tipični za moždani udar. Po primitku u bolnicu, Hailey je prvo napravljen test na covid-19, s obzirom da je njezin suprug Bieber nedavno bio pozitivan na virus zbog čega je morao otkazati koncert u Las Vegasu.

Mediji izvješćuju kako je Hailey imala problema s privremenom oduzetošću nekih dijelova tijela zbog čega su sumnjali i na moždani udar.

Pretpostavlja sa da je Hailey u međuvremenu otpuštena iz bolnice jer je jučer na svom Instagramu objavila post u kojem je navela da ga piše iz svog doma. Poznata manekenka do detalja je opisala što joj se događalo prošlih dana. Istaknula je i da se sada dobro osjeća, iako još nije posve mirna jer čeka konačnu liječničku dijagnozu.

image

Hailey Bieber sa suprugom Justinom

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: I Justin Bieber morao je odgoditi koncert u Las Vegasu u zadnji čas, obožavatelji tužni

“U četvrtak ujutro sjedila sam za doručkom sa svojim mužem kada sam osjetila simptome nalik na moždani udar. Justin je odmah pozvao Hitnu pomoć koja me odvezla u bolnicu. Liječnici su mi otkrili mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kisika u mom organizmu i zbog čega sam se osjećala tako loše. Srećom, moje tijelo ga riješilo samo od sebe i potpuno sam se oporavila u roku od nekoliko sati”, napisala je Hailey.

Čitajte i: Zaštitno lice kampanje: Modna ikona Hailey Bieber predstavila novu kolekciju luksuznih torbi

image

Hailey Bieber hospitalizirana je zbog simptoma nalik na moždani udar

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Justinova supruga s kojim je u braku od 2018. priznala je da joj je odlazak u bolnicu najgore iskustvo ikada u životu.

„Ovo je definitivno jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam prošla. Tako sam zahvalna svim nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni i nisu dozvolili da sve ovo tragično završi. Hvala svima koji su se meni i suprugu obratili s lijepim željama i pokazali brigu za moje zdravlje. To mi je puno značilo. Vaša podrška i ljubav pomoći će mi da sve ovo što prije zaboravim i nastavim se veseliti životu. Sigurna sam da će i liječnička dijagnoza biti ohrabrujuća za mene ", poručila je svojim obožavateljima hrabra Hailey.

Linker
16. travanj 2024 08:21