ODGODILA KONCERTE

Celine Dion narušeno zdravstveno stanje: ‘Osjećam se tako loše što sam razočarala obožavatelje‘

Zbog jakih i dugotrajnih grčeva u mišićima, slavna pjevačica je odgodila dugoočekivane i najavljivane koncerte u Las Vegasu.

Pop diva Celine Dion odgodila je boravak radi koncerata u Las Vegasu idući mjesec zbog zdravstvenih problema koji joj uzrokuju "nepredvidljive medicinske simptome".

Pripreme koje su trajale osam mjeseci

"Slomljeno mi je srce", napisala je slavna glazbenica u emotivnoj objavi na Instagramu. "Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati ovog studenog."

https://www.gloria.hr/gl/moda/inspiracija/od-glave-do-pete-u-ruzicastom-tri-looka-celine-dion-koja-cemo-rado-ukrasti-cim-izademo-iz-karantene-10144993

Pjevačica je objavila priopćenje za javnost u kojem je objašnjeno da zbog ozbiljnih grčeva u mišićima nije u mogućnosti pripremiti se za nastup.

Ozbiljni i trajni grčevi

"Celine ima ozbiljne i trajne grčeve mišića koji je sprječavaju u nastupu", stoji u priopćenju. "Njezin liječnički tim nastavlja je liječiti. Međutim, simptomi koje proživljava zabranjuju joj sudjelovanje na probama za turneju koja je u tijeku", objašnjeno je u priopćenju u kojem nisu navedene detaljnije pojedinosti vezane uz stanje pjevačice.

image
Pjevačica je odgodila koncerte zbog narušenog zdravstvenog stanja.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Celine Dion prava je kraljica dramatičnih stajlinga: Izdvojili smo četiri koji su nas potpuno oborili s nogu

Pritom je Dion uputila ispriku producentima i promotorima te obožavateljima koji su trebali sudjelovati na turneji, a koja je trebala trajati od 5. do 20. studenog ove godine te od 19. siječnja do 5. veljače iduće godine.

"Osjećam se tako loše što sam iznevjerila vrijedni tim, a posebno mi je žao što sam razočarala sve obožavatelje koji su planirali doći u Las Vegas", napisala je pjevačica te je dodala kako se nada brzom oporavku.

image
Svjetsku turneju Courage planira nastaviti od ožujka iduće godine.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL PROFIMEDIA

Čitajte i: Od glave do pete u ružičastom: Tri looka celine dion koja ćemo rado 'ukrasti' čim izađemo iz karantene

"Moram se usredotočiti na oporavak...Želim da ovo prođe što je prije moguće", napisala je pjevačica koja za sada planira nastaviti svjetsku turneju Courage, a koja bi se trebala nastaviti 9. ožujka iduće godine.

Linker
20. travanj 2024 04:31