Pustinja i prijatelji

Channing Tatum rođendan proslavio bez obitelji, i ne djeluje sretno zbog toga

"Samo želim reći sretan rođendan svijetu - sebi. Ne znam..."

Već nekoliko tjedana fanovi nagađaju da je prekid veze između Channinga Tatuma i njegove supruge Jenne Dewan teže pao njemu, što zbog njezinih veselih objava na društvenim mrežama, što zbog brzine kojom se 'riješila' njegovog prezimena, što zbog činjenice da joj on i dalje lajka fotografije na Instagramu.

Da pati zbog prekida devetogodišnje veze, pokazuje i posljednja avantura slavnog glumca i plesača, koji je rođendane do sada slavio sa suprugom i kćerkicom, a ove godine obiteljsko druženje zamijenio pustinjom.

Kako izvještava E! News, Channing se povodom proslave 38. rođendana zaputio u pustinju blizu Las Vegasa s nekoliko muških prijatelja, kako bi se 'usred ničega' opustio.

Instagram

Dečki su uživali u suncu, vozili motore po pijesku i pili pivo, a da mu ipak nešto nedostaje, otkrio je video u kojem je rekao: "Samo želim reći sretan rođendan svijetu - sebi. Ne znam..."

Nakon punih devet godina veze, par je 03.04.2018. objavio vijest o prekidu te objasnio fanovima zbog čega je došlo do pucanja veze.

"Puni ljubavi, odlučili smo se razići kao par. Prije puno godina iskreno smo se zaljubili i imali smo predivno zajedničko putovanje. I dalje se volimo, no ljubav je predivna avantura koja nas vodi u različitim pravcima", dio je objave za javnost koju su oba supružnika potpisala, ostavljajući tako fanove u čuđenju.

Kingsman: The Golden Circle - World Film Premiere, Leicester Square, London UK, 18 September 2017, Photo by Brett D. Cove
<P>
Pictured: Jenna Dewan Tatum, Channing Tatum
<B>Ref: SPL1582704  190917  </B><BR/>
Picture by: Brett D. Cove / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Brett D. Cove / Splash News
Jenna Dewan Tatum i Channing Tatum na premijeri 'Kingsmana' u Londonu, rujan 2017.

Još za vrijeme trajanja braka, Jenna je u showu Ryana Seacresta otkrila da je suprugovo prezime uzela isključivo jer je to bila njegova želja.

"Channing je jako tradicionalan. Ja nisam. Moja obitelj je jako liberalna pa nama to nije važno, ali njemu je. Još mu je malo žao što nisam uzela samo njegovo prezime...ali iz nekog razloga teško mi je odreći se prezimena s kojim sam se rodila", izjavila je Jenna koja je uz svoje prezime samo dodala suprugovo i po kratkom ga se postupku odrekla i prije službenog razvoda.

AFP/Cropix

Linker
23. travanj 2024 22:01