Prevelika bol

Chrissy Teigen objasnila zašto pepeo pokojnog sina svuda nose sa sobom: ‘Možete vidjeti čašu vode kraj urne‘

Bivši model i supruga poznatog pjevača krajem prošle godine hrabro je svoju priču o gubitku djeteta u visokom stupnju trudnoće podijelila sa svijetom, godinu dana nakon tog bolnog iskustva opisala je kako se ona, suprug i njihova djeca nose s time danas.

Bivši model Chrissy Teigen godinu dana nakon gubitka bebe u visokom stupnju trudnoće otkriva kako je ta tragedija utjecala na cijelu obitelj te na koji način se nose s boli. U intervjuu za Scary Mommy, Chrissy je otkrila da njeno dvoje djece Luna (5) i Miles (3), koje je dobila sa suprugom Johnom Legendom, nalaze utjehu u tome da pepeo njihova pokojnog brata Jacka nose sa sobom posvuda, pa čak i na put.

"Kad odemo na odmor ili negdje, oni uvijek kažu - ne zaboravite bebu Jacka! I onda ga moram spakirati. A kada stignemo tamo gdje idemo kažu nešto u stilu - Bože, sigurno je jako žedan! To možda zvuči ludo drugim ljudima, ali stavit će čašu vode kraj malene kutije s njegovim pepelom. Stvarno vole sudjelovati u tome", otkrila je Teigen.

Podsjetimo, Jack je preminuo u rujnu 2020. nakon 20 tjedana trudnoće s komplikacijama, među ostalima i s dijagnozom djelomične abrupcije posteljice. Majka Chrissy je primijetila da su Luna i Miles počeli procesuirati gubitak kada su dobili Jackov pepeo nakon njegove kremacije.

Čitajte i: Pismo Chrissy Teigen nerođenom sinu tjera na plač: ‘Dokazao si mi da mogu preživjeti sve, čak i kad to ne želim‘

"Mislim da su tada polako mogli reći - OK, ovo se dogodilo. On je ovdje sada. Nije uspio. To im je omogućilo da sastave priču, da možemo reći - Jack je sada ovdje i ostat će s nama. Možda ga jednog dana pustimo", objasnila je Teigen.

Chrissy se također otvorila o tome kako joj je Jackova smrt bila znak za uzbunu zbog načina na koji je živjela. Autorica knjige recepata kazala je da od kraja 2020. ne pije alkohol. Ove godine ispričala se zbog optužbi da je na Twitteru zlostavljala neke ljude.

Iskustvo ju potpuno promijenilo

"Prije nego sam zatrudnjela, nisam živjela zdravo. Način na koji sam se ponašala prema svom tijelu nije bio najbolji, što se unosa alkohola tiče", kazala je na to je dodala da je kojim slučajem Jack preživio, sada bi vjerojatno imala sasvim drugi način razmišljanja.

Čitajte i: Gubitak djeteta potpuno ju je slomio i odveo na 'mračnu stranu', jedva se izvukla: 'Mislim da više nikada neću piti alkohol'

"Ne bih naučila koliko je život dragocjen i kako je dragocjeno moje tijelo. Sada na svoje tijelo gledam kao na nešto na što ne mogu vikati i ne mogu se ljutiti. Prošlo je toliko toga, i mnogo više nego ljudi znaju. Ustrajalo je kroz takve stvari da je nevjerojatno", kazala je Teigen.

Također dodala je da joj se mentalno zdravlje znatno poboljšalo kroz prizmu Jackove smrti, u smislu da više ne zadržava ljutnju u sebi, zbog brojnih terapija na koje je išla.

Linker
19. travanj 2024 09:38