Profimedia, Look Press Agency
Kraj slavne veze

Činili su se tako sretni, a onda je preko noći iselio iz stana

U prvi mah su svi mislili da je riječ o nekoj slanoj šali, ali sve više stvari koje izlaze na vidjelo upućuju na to da su problemi između slavne pjevačice i nogometaša u najmanju ruku ozbiljni, ako ne i nepremostivi.

Zadnji put omiljena pjevačica Shakira i njezin jednako slavni partner, nogometaš Gerard Pique, zajedno su viđeni u lipnju, i to na vjenčanju nogometaša Lionela Messija u Argentini.

Par, koji zajedno ima dva sina, nikada nije stao pred oltar. Veza im se činila skladnom, nikada ničime nisu dali naslutiti da među njima nešto nije u redu i stoga se svijet nemalo čudi naglom razlazu. Gerard je, pišu strani mediji, iselio iz njihova obiteljskog doma.

Pjevačica je navodno bila ta koja je donijela konačnu odluku. Shakira je napunila 40 godina života i deset je godina starija od Gerarda. Zajedno imaju četverogodišnjeg sina po imenu Milan, i dvogodišnjeg Sashu.

Još ne tako davno, glazbena diva je hvalila supruga, osobito oko odgoja djece: 'On je prizemljen i vrlo praktičan u rješavanju problema. Kad se kod kuće zapletem oko organizacije svega, on uvijek pomogne sve vratiti u perspektivu'. Jedino se požalila da djeci daje malo više čokolade nego što bi voljela.

Linker
20. travanj 2024 09:12