Profimedia, Xposurephotos
NAKON OSAM GODINA BRAKA

Činilo se da imaju idealan brak, ali i oni se razvode

Iako su svi smatrali da se radi o idealnoj ljubavnoj vezi, slavni glumci su objavili da je nakon osam godina braka stigao kraj njihovoj ljubavi.

- S tugom vas obavještavamo da se razvodimo. Trudili smo se dugo vremena i stvarno smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga jako vole i zbog kojeg želimo da ova situacija ostane čim privatnija. I dalje se volimo i uvijek ćemo cijeniti vrijeme koje provodimo zajedno – objavila je Anna Faris (40) na svojem Instagram profilu, a uskoro nakon njene, stigla je objava i Chrisa Pratta (38) koji je na kraju zajedničke izjave dodao da će "i dalje neizmjerno poštivati jedan drugog".

Par se upoznao na snimanju filma "Odvedi me kući večeras" 2007., a vjenčali su se dvije godine kasnije te imaju petogodišnjeg sina Jacka. Faris je otvoreno govorila o poteškoćama u vezi koje im zadaje prvenstveno njihov javni život. Glumica je otkrila da je bila nevjerojatno povrijeđena kada su se 2015. tabloidi raspisali o preljubu njezinog supruga, iako je znala da napisi nisu točni.

LOS ANGELES - APR 21:  Anna Faris, Chris Pratt at the Walk of Fame Star Ceremony on the Hollywood Walk of Fame on April 21, 2017 in Los Angeles, CA, Image: 329983342, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Kathy Hutchins new
Profimedia, Kathy Hutchins new

- Ponosna sam na svoju vezu s Chrisom, ali naravno da ću u ovom ludom svijetu u kojem on snima filmove, a ja u Los Angelesu brinem za naše dijete, biti ranjiva baš kao i svaka druga osoba – dodala je lani kada se raspričala o cijeloj situaciji. Par je još u travnju ove godine izgledao zaljubljeno. Na dodjeli zvijezde Chrisu Prattu na Stazi slavnih ona je održala emotivan govor u kojem mu je poručila da je ponosna na njega te da ga voli, a svojim riječima izmamila mu je suze na oči.

LOS ANGELES - APR 21:  Anna Faris, Jack Pratt, Chris Pratt at the Walk of Fame Star Ceremony on the Hollywood Walk of Fame on April 21, 2017 in Los Angeles, CA, Image: 329983202, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Kathy Hutchins new
Profimedia, Kathy Hutchins new

Linker
20. travanj 2024 12:34