Maja Šuput / Instagram
zasluženo i dočekano

Čisti hedonizam: Maja Šuput s dečkom dočekala i taj dan

Nakon godine ispunjene koncertima, popularna pjevačica odvojila je vrijeme za uživanje - i to u društvu svojeg novog dečka.

Sredinom studenog pjevačica Maja Šuput otkrila je da je ponovno zaljubljena i da ljubi hotelskog mendžera Nenada Tatarinova. Par je nerazdvojan od ovog ljeta kada su započeli vezu, a sada su napokon uhvatili vremena da negdje zajedno otputuju na malo duži odmor.

- Napokon odmor. Zasluženo i dočekano - napisala je Maja Šuput uz fotografiju iz aviona na kojoj se vidi da uživa u najboljem društvu. Par će zimske praznike provesti na toplome: otputovali su u Bangkok, jednu od omiljenih destinacija u zimsko vrijeme.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Koliko su zaljubljeni pokazali su i na nedavnom koncertu "Želim život", a da joj je prošla godina bila jedna od najboljih Maja je potvrdila u novogodišnjoj čestitci.

- Sretna Nova godina. Za mene je 2017 bila uzbudljiva, neprospavana, emotivna, zabavna, prezaposlena, ali sjajna godina. Nema grada u kojem nisam pjevala, nema broja kilometara koje sam proputovala , odradila sjajni TV show, zaljubila se k'o klinka, donijela milijun dobrih i pokoju lošu odluku, trudila sam se biti dobra kćer i dobra prijateljica. Zahvaljujem se svima koji su mi bili podrška, a posebno ljudima koje niti ne poznajem a dobivam ljubav i aplauz. Hvala svima koji ste uz mene, želim Vam sve najbolje i najljepše pa da nam 2018. bude godina kakvu priželjkujemo.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Linker
20. travanj 2024 10:02