Profimedia, Mega Agency
Mlađe je slađe

Clint Eastwood u izlasku s ljepoticom koja mu može biti unuka

Mlada manekenka nije nepoznata javnosti - već je viđena s jednim od sebe višestruko starijim muškarcem, i to 75-godišnjim Mickom Jaggerom. Ovaj put uhvaćena s glumačkom zvijezdom Clintom Eastwoodom koji je od nje stariji 65 godina!

Nakon što su ih paparazzi snimili zajedno u automobilu, mediji su se raspisali o navodnoj vezi glumca i producenta Clinta Eastwooda (88) i manekenke Noor Alfallah (23). Manekenka je od oskarovca mlađa čak 65 godina, a kad se rodila Clint je već imao jednu unuku.

Čini se da Noor voli starije muškarce - prije nagađanja o vezi s Eastwoodom, manekenka je bila u vezi s slavnim Mickom Jaggerom (75) koji je od nje bio stariji 52 godine. Kamere su ih 2017. godine snimile u Parizu, a proveli su zajedno nekoliko noći. Osim Jaggera, mladu manekenku povezivalo se i s milijarderom Nicolasom Berggruenom (57).

Actor Clint Eastwood (88) is spotted leaving LA hot spot Craig's with Mick Jagger's former fling Noor Alfallah, 23.
28 Jan 2019, Image: 411007292, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Noor je zanijekala vezu s producentom i kazala da su oni samo obiteljski prijatelji. 'Vjerujete, nema nikakve veze između nas. Bili smo na večeri s prijateljima, moja obitelj je bila tamo', izjavila je. Na pitanje medija ima li trenutno dečka nije željela odgovoriti.

West Hollywood, CA  - Hollywood legend Clint Eastwood greets fans and leaves with Mick Jaggers ex girlfriend following dinner at Craig's in West Hollywood.

Pictured: Clint Eastwood

BACKGRID USA 28 JANUARY 2019, Image: 411015989, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
10. travanj 2024 14:04