Instagram
Neodoljivi duo

Ćorluke se najbolje provode u izolaciji: Red hrane, red igre i prođe dan za tili čas

Bivši hrvatski reprezentativac u odgoju sina primio se onog najzabavnijeg posla, a kako zabavlja svog mališana, pokazao je na društvenim mrežama.

Otkako je dobio sina, nogometaš Vedran Ćorluka ne preže svima pokazivati koliko je sretan u svom novom društvu. Nedavno se vratio iz Moskve u Hrvatsku te se odmah pridružio supruzi Franki Batelić i njihovom tromjesečnom sinu Viktoru u Frankinom rodom Rapcu.

Na Ćorlukinom Instagramu tako se svako malo redaju fotografije na kojima vrijeme provodi sa sinom, a na najnovijoj ponosni otac prihvatio se onog najzabavnijeg posla u odgoju djeteta - igre.

Odjeven u simpatičan kompletić sa žutim modnim dodatkom, mali Viktor uživao je u tatinom društvu, dok je ovaj radio smiješne face i zabavljao svog mališana.

Batelić i Ćoruka postali su roditelji 5. siječnja, a vijest da očekuju prinovu objavili su u kolovozu prošle godine, nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka.

"Sve dok sanjaš, sto ću puta disati tiše... ja ću smiriti vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!", napisala je tada Franka Batelić na svojim društvenim mrežama, a odmah se javio i Vedran. "2020 će biti vrlo posebna godina. Naša mala obitelj dobit će pojačanje", napisao je u kolovozu nogometaš koji je s nestrpljenjem čekao dolazak sina.

Iako izolaciju provode dalje od Zagreba, uskoro bi trebali useliti u novi, luksuzni dom nadomak poznatog zagrebačkog trga, gdje se radovi privode kraju.

Čitajte i:

Ćorluka uživa kao nikad: Njegova posljednja fotografija totalno nas je raznježila, kakav frajer

Vedran Ćorluka za sebe i Franku u centru Zagreba gradi luksuznu vilu od oko 15 milijuna kuna

Stigao je sinčić: Franka je rodila, Vedran Ćorluka pohvalio se fotkom iz bolnice

Ljubav koja je preživjela sve izazove: Franka Batelić i Vedran Ćorluka ponovno naveliko slave

Linker
25. travanj 2024 01:24