Sve se jednom dozna

‘Crna knjižica‘ ih otkrila: Sin Marine Tucaković ne misli odustati od naplate dugova većih od 90 tisuća eura

Iako Marina nije htjela ‘ganjati‘ one koji su joj bili dužni, njezin sin prema njima neće biti tako blagonaklon.

Od smrti najplodnije tekstopiskinje regije, Marine Tucaković, prošlo je svega dva tjedna, a tajne koje je skrivala počele su dolaziti na vidjelo. Naime, kada je saznala da boluje od raka dojke, Marina je odustala od namjere da naplati svoje usluge pisanja tekstova raznim pjevačima, piše Pink.rs.

Nije se tijekom borbe za vlastiti život htjela baviti tim stvarima, no iza nje je ostala bilježnica u koju je zapisivala sva potraživanja prema drugima - tko je naručio pjesmu, tko ju je platio u ratama, a tko uopće nije.

Iako joj je trebao novac za liječenje, nije ga potraživala, ali je iza sebe ostavila podsjetnik koliko su joj ljudi dugovali jer kao da je znala da će izaći u javnost. Njezin sin Milan Radulović Laća, po svemu sudeći, neće biti tako popustljiv kao njegova majka.

image
Marina Tucaković marljivo je zapisivala dužnike u posebnu bilježnicu, ali ih nije htjela ganjati.
CROPIX

Čitajte i: Posljednje godine života Marina Tucaković provela je noseći se s ogromnom tugom

"Marina je itekako vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, sve je zapisivala godinama, skoro otkad je počela pisati pjesme. Za tu bilježnicu znaju i njen suprug Futa i sin Laća, a kako čujem, njezin sin ne želi nikome oprostiti ni jedan jedini dinar, jer zna koliko je Marinu boljelo to što je nisu poštovali kad joj je bilo najvažnije, nisu ni zvali da pitaju kako je... Živcirala se radi tih dugovanja, nije shvaćala kako se netko bez srama može praviti blesav. Pisala je ozbiljne hitove, na kojima su svi ti pjevači zgrnuli velike pare, a ostali su njoj dužni. Čim se malo stiša sve, Laća će otvoriti bilježnicu, sve će zvijezde koje odbiju platiti dugovanja tužiti. To bi moglo biti neugodno za brojne pjevače, jer je spreman javno iznijeti sve. Ukupan dug je veći od 90.000 eura", ispričao je izvor za Pink.rs.

Član blizak Marininoj obitelji rekao je da je "jedan popularni folk pjevač je ostao ozbiljno dužan i s njim se dugo Marina ganjala".

"Tu je i jedna pjevačica koja je od nje uzela čak četiri pjesme, od kojih su dvije ozbiljni hitovi i nikad nije platila. Marina je napisala testament, čini mi se prije godinu dana, htjela je otići spokojno. Ne znam detalje, u oporuku je uključena i njena ostavština glazbenih djela", dodao je.

image
29, September, 2021, Belgrade - Funeral of songwriter and hitmaker Marina Tucakovic at the New Cemetery. Danijel Pavlovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 29, septembar, 2021, Beograd - Sahrana tekstopisaca i hitmejkerke Marine Tucakovic na Novom groblju. Photo: Antonio Ahel/ATAImages,Image: 635182220, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia
ANTONIO AHEL/ATA IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Obitelj otkrila posljednju želju Marine Tucaković: 'Marina nikad nije voljela patetiku, nije voljela pompu'

Marina Tucaković sahranjena je u obiteljskoj grobnici 29. rujna 2021. pored sina Miloša na Novom groblju u Beogradu. Od omiljene kolegice i prijateljice teška srca i sa suzama u očima oprostili su se brojni poznati glazbenici srpske glazbene scene poput Željka Joksimovića, Jelene Karleuše, Svetlane Cece Ražnatović i Olivera Mandića, Jelene i Žike iz grupe Zana, Danijela Pavlovića i Saše Matića.

image
Na Marininom sprovodu pojavila su se mnoga poznata lica s regionalne estrade poput Jelene Karleuše i Željka Joksimovića.
ANTONIO AHEL/ATA IMAGES/PROFIMEDIA
image
Na sahrani je bila i Svetlana Ceca Ražnatović.
ANTONIO AHEL/ATA IMAGES/PROFIMEDIA

Na sprovodu je navodno izbio i omanji skandal kada je njezin sin Milan zabranio Svetlani Ceci Ražnatović i Saši Matiću da priđu grobu. "Vi nemojte prilaziti grobu, ostali mogu", navodno im je rekao kada je sprovod završio, zbog čega su mnogi ostali u šoku.

Čitajte i: More emocija, suze i skandal na sahrani: Teška srca najbliži se oprostili od Marine Tucaković

Linker
19. travanj 2024 01:15