POZIRANJE U CENTRU

Crno-bijela rapsodija na zagrebačkoj špici: Mirela Holy i Olja Vori oduševile svijetlim kaputima koje odmah želimo u svom ormaru!

Bijeli kaputi i čizme na debelu platformu dodirne su točke dvaju žena koje imaju totalno različiti modni stil. Mirela Holy vjerna je avangardnim crnim modnim kombinacijama, dok Olja Vori voli eksperimentirati, u prvom redu s bojama. No, sada je i ona odabrala nešto klasičniji look...

Sunčano vrijeme izmamilo je brojne građane u najprometniji dio grada, a to je nezaobilazna zagrebačka špica. Na Cvjetnom trgu najviše su se istaknule poznate dame u bijelim dugačkim kaputima. Bivša ministrica zaštite okoliša, bivša političarka te profesorica na zagrebačkom veleučilištu VERN Mirela Holy te medicinska sestra, magistra međunarodnih odnosa i diplomacije i supruga rukometaša Igora Vorija, Olja Vori. Obje često dolaze na špicu. Mirelu Holy smo tamo 'ulovili' u travnju ove godine kada je od glave do pete bila u crnom, a Olja nam je ljetos pokazala kako se nosi crop top!

image

Mirela Holy

DARKO TOMAS/CROPIX

Mirela Holy ovoga puta nas je oduševila komadom koji joj nije svojstven, kaputom u bijeloj boji. Oversize kragna s rukavima koji se šire prema dlanovima i kaput na zip, modni je odmak od svakodnevnih, klasičnih kreacija, ali i ono što bi se od nje i očekivalo. Kako bi upotpunila look, dodala je tamije detalje, crno-bijele naočale, crni nakit i crnu torbu. Istaknula se i s čizmama na platformu, koje već godinama nosi te srebrnim nakitom. Velika je ljubiteljica mode, a završila je Školu za primijenjenu umjetnost, smjer odjevni (modni) dizajn.

Ne voli eksperimentirati što se tiče frizure, a obožava kratki bob od kojeg ne odstupa u baš niti jednoj prilici. Tko zna, moda ju je za današnju modnu kombinaciju inspirirala upravo Cruella de Vil, poglavito zbog boja.

Eksperimentirati s modom obožava Olja Vori. Za podnevnu šetnju Zagrebom odabrala je bijeli vuneni kaput ispod kojeg je odjenula dolčevitu s crno-bijelim prugama. Voli pratiti trendove, ali ne slijepo jer u svaku kombinaciju unese poneke detalje koje je izdvajaju od drugih žena. Dramatičnost je postigla crnim čizmama na debelu petu i platformu, a od sunčevih zraka zaštitila se naočalama s odsjajem u plavoj boji. Duga kosa u pletenici njezina je već zaštitna frizura, a osmijeh od uha do uha dokazuje kako je vedar dan u društvu prijateljice odlična formula za podizanje raspoloženja.

image

Olja Vori

DARKO TOMAS/CROPIX
Linker
12. travanj 2024 06:11