Ne želi gubiti vrijeme

Daje sve od sebe: Oprah Winfrey pripremila iznenađenje svom bolesnom ocu

Željeli smo da svi njegovi prijatelji dođu i slave, izjavila je voditeljica o svom ocu Vernonu Winfreyu.

Američka televizijski voditeljica, glumica i filmska producentica, Oprah Winfrey proslavila je 4. srpnja u ponedjeljak te je priredila svom ocu Vernonu Winfreyju zabavu. U videu koji je podijelila na svom Instagramu, Oprah je rekla da je, iako je bila pravi domaćin roštilja, zapravo htjela odati počast ocu Vernonu Winfreyu te ga iznenaditi.

"Moj otac je bolestan pa smo željeli da svi njegovi prijatelji dođu i slave ga dok još je još uvijek tu", rekla je te pokazala transparent iza sebe u čast svog 88-godišnjeg oca.

Na pitanje svoje najbolje prijateljice Gayle King je li njezin otac "uzbuđen" zbog proslave, Oprah je rekla: "On uopće ne zna da je ovo za njega."

"On misli da se radi o 4. srpnju", nastavila je. "On ne zna... Izaći će i vidjeti sve."

Oprah je otkrila i jelovnik te priznala da je poslužila pečenu piletinu, puretinu, hamburgere...

Zatim je pokazala video svog oca kako snima trenutak na mjestu na kojem je proveo "pola života".

"Moj tata je brijač pa smo ga stavili u brijački stolac", izjavila je Oprah.

Ispod objave na Instagramu Oprah je napisala: "Dajem svom ocu ovo ‘cvijeće‘ dok je još dovoljno svježe da ga može osjetiti. Sretan svima 4. srpnja, obitelji i prijateljima. Ne zaboravite slaviti jedni druge!"

Čitajte i: Plakala voditeljica i slavni gosti: Ellen DeGeneres oprašta se od svog talk showa nakon 19 godina

U ovom trenutku nije jasno s kojom se bolešću Vernon Winfrey bori, jer Oprah nije htjela iznositi detalje o očevom zdravstvenom stanju.

Naime, tijekom proteklih nekoliko dana, Oprah je dokumentirala kako provodi vrijeme u Nashvilleu, gdje trenutno živi njezin otac. Također je podijelila nekoliko fotografija i videa na kojima provodi vrijeme s obitelji, kao i video s prijateljicom Gayle King dok su zajedno pripremale doručak.

"Pravim doručak za obitelji King", napisala je Oprah ispod isječka na kojemu prave slaninu, kobasice i žgance.

Inače, King je suvoditeljica glavnog jutarnjeg programa, CBS Mornings, ali i CBS This Morning. Također je glavna urednica Oprah časopisa, dok je za Oprah veže dugogodišnje prijateljstvo.

Linker
19. travanj 2024 11:37