OBITELJSKA FOTOGRAFIJA

Dan očeva: Kylie Jenner objavila rijetku fotografiju svog sinčića

Američka reality zvijezda objavila je fotografiju Travisa Scotta i kćerkice Stormi Webster u krevetu s najmlađim članom obitelji.

Planetarno popularna zvijezda Kylie Jenner napokon je podijelila djelić obiteljske atmosfere na društvenim mrežama. Majka dvoje djece objavila je na Instagramu svog malog sina dok je partneru Travisu Scottu čestitala Dan očeva.

"Sretan dan očeva tatice, volimo te ", poručila je televizijska reality zvijezda.

Na fotografiji reper leži u krevetu i jede rezance dok mu se maleni sinčić odmara na prsima. Pored glazbenika, može se vidjeti njihova četverogodišnja kći Stormi Webster kako drijema.

24-godišnja Jenner ne dijeli često fotografije svog sinčića, a ovog puta je podijelila nekoliko fotografija na Instagram storyjima na kojima su bebine ruke i stopala. Nova fotografija na kojoj se vidi cijelo tijelo njenog sina koji raste, privukla je pažnju obožavatelja i poznatih osoba.

"Preslatko... Sretan Dan očeva, Travis", komentirala je njezina prijateljica Malika Haqq, dok je manekenka Delilah Belle Hamlin također lajkala objavu.

Osim toga, Kylie je za USA Today otkrila su ona i partner Scott "u procesu" zakonske promjene imena njihovog sinčića, ali je dodala da "jednostavno ne želi još ništa otkrivati jer nemaju službeno ime''.

Dodala je: "Znala čim sam potpisala rodni list da ću mu vjerojatno promijeniti ime".

"Jednostavno mu nije pristajalo", priznala je.

Izvor za People otkriva da će Jenner "podijeliti svoje ime kada bude spremna".

Naime, Kylie i Travisu se svidjelo ime Wolf, ali nakon što su upoznali sina, osjetili su da mu ime ne pristaje. Htjeli su odabrati savršeno ime koje oboje vole.

Jenner u posljednje vrijeme na Instagramu objavljuje često fotografije o svjim napornim treninzima, a pratiteljima je priznala kako četiri mjeseca nakon poroda "nema slobodnih dana" u teretani.

"Imam užasne bolove u leđima i koljenima, tako da to usporava moje treninge, ali moj je trenutni cilj da ojačam", poručila je na fotografiji na kojoj se vidi da vježba na traci za trčanje.

Linker
17. travanj 2024 18:58