Getty Images for Sony Pictures
Tajni agent 007

Daniel Craig još jednom u ulozi života

Iako je prije manje od dvije godine rekao da bi radije prerezao žile nego se ponovno pojavio u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta, čini se kako je Britanac pogazio svoje riječi te potpisao ugovor za snimanje petog filma o Jamesu Bondu.

Ulogu Ian Flemingovog agenta 007 po peti će put zaigrati Daniel Craig. Prema pisanjima svjetskih medija, nakon mjeseci nagovaranja, britanski glumac pristao je još jednom stati pred objektiv u ulozi koja mu je obilježila karijeru. Producentica filma Barbara Broccoli, osim 49-godišnjeg glumca, na set filma ponovno će dovesti i pjevačicu Adele koja će otpjevati glavnu temu filma. Njezina pjesma "Skyfall" iz istoimenog filma o Jamesu Bondu, osvojila je, naime, nagrade Grammy, Zlatni globus, Oscar i BRIT, a producenti se očito nadaju ponovnom trijumfu. Za taj je film plavooki glumac plaćen 10,7 milijuna dolara, postavši tako najplaćeniji Bond u povijesti, a film je zaradio čak milijardu dolara. Iako su od kraja snimanja posljednjeg nastavka "Spectre" kružile brojne glasine o nasljedniku - u igri su bili Idris Elba, Tom Hiddleston, Tom Hardy, Michael Fassbender i James Norton - šarmantnog tajnog agenta igrat će isti glumac koji je ulogu preuzeo 2005. godine u filmu "Casino Royale".

BERLIN, GERMANY - OCTOBER 28:  Actor Daniel Craig attends the German premiere of the new James Bond movie 'Spectre' at CineStar on October 28, 2015 in Berlin, Germany.  (Photo by Adam Berry/Getty Images for Sony Pictures)
Getty Images for Sony Pictures

Linker
25. travanj 2024 07:22