foto: Maja Jurović
BAŠ JE NAOČIT!

Daniela Trbović sa zgodnim sinom Lovrom u gradu – nisu prošli neprimjetno na špici!

Cijenjena HTV-ova novinarka Daniela Trbović ljubiteljica je mode i gotovo nikad po tom pitanju nije zakazala. Jednostavni i klasični komadi njezin su najčešći odabir, a dobar stil očito joj je u genima – i njezina sestra Nataša često plijeni poglede, ne samo zbog frapantne sličnosti sa svojom poznatijom sestrom, nego i zbog istančanom modnog ukusa.

Kad dvije modno usklađene sestre prošetaju zagrebačkom špicom, a društvo im pravi markantni 17-godišnji Danielin sin Lovro – sasvim je sigurno da ne mogu promaknuti budnom oku naše fotografkinje.

Spica / Zagreb 05.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Daniela Trbovic i sin Lovro (molim provejriti) i sestra Natasa trbovic
foto: Maja Jurović
Daniela Trbović i sin Lovro u šetnji Zagrebom

Spica / Zagreb 05.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Daniela Trbović i sin Lovro (molim provejriti) i sestra Natasa Trbović
foto: Maja Jurović
Daniela Trbović, sestra Nataša i sin Lovro u šetnji Zagrebom

I dok se Daniela odlučila za trend dugu košulju – haljinu s uzorkom crveno-bijelih prugica, odabir njezine sestre Nataše pao je na lepršavu ljetnu crno-bijelu haljinicu s točkastim motivom.

Lovro, koji će najesen postati maturant zagrebačke Klasične gimnazije, ne zazire od druženja s mamom i tetom. Štoviše, mladog kulera često se može vidjeti u obiteljskom društvu, a nije mu strano ni s mamom pohoditi razna društvena i kulturna događanja. Zgodan i visok, svojoj je mami na zagrebačkoj špici bio najbolji modni dodatak.

Linker
21. travanj 2024 15:23