CROPIX
POSEBAN DAN

Daniela Trbović: 'U pedesetima sam došla do velike životne spoznaje'

Najbritkija voditeljica Prisavlja, Daniela Trbović, slavi rođendan na radnom mjestu. Kao tipična horoskopska Vaga obožava ljude, a uživa i glavna je u svim vrstama rasprava. Mobitel joj danas gori od čestitki, jer je kako kaže, planetarno popularna, a sin Lovro joj je ujutro priredio iznenađenje...

'Moji rođendani nikada ne prolaze u tišini, s obzirom na da to da sam planetarno popularna. Prvo mi je čestitala prijateljica, onda i moja mati koja se u telefonskom razgovoru prisjetila tih divnih dana ponosa i slave kad je na jedan petak u pet ujutro rođena njezina prvorođena kći. Sin mi je ujutro poklonio jednu nježnu i diskretnu narukvicu za moj pedeset i peti', rekla nam je Daniela Trbović koja će svoj dan provesti u radnoj i svečanoj atmosferi jer snima emisiju "Žene povjerljivo", a čeka je i radni vikend.

Spica / Zagreb 28.08.2018. / foto: Maja Jurovic / Daniela Trbovic i sestra Natasa Trbovic
Maja Jurović
Daniela Trbović i sestra Nataša Trbović

'Nakon što se iskažem kao užasno seksi i zgodna žena, iskazat ću se i kao kuharica. Ugostit ću sestru Natašu, šogora, nećakinju, mamu, Lovru i sebe...', kaže voditeljica koju možemo vidjeti i u najgledanijem jutarnjem showu "Dobro jutro, Hrvatska". Popularnu Karlovčanku smo uhvatili pri povratku s vježbanja, jer kaže, vrag je odnio šalu.

PRESS

'Dvije godine se nisam pokrenula što se tiče vježbanja. To mi baš nedostaje jer sam se cijeli život bavila plesom ili vježbom. U tim godinama od pedesete nadalje sve se teže vraća u formu. Treba ti i više truda za to. Ponekad dok se znojim i mučim mislim što mi to treba?! No, ipak znamo da se vježbom luči i hormon sreće, pa sada treniram pilates. Kad sreću ne nalaziš izvan sebe, moraš je proizvesti u sebi. Inače, imam i psa Rockyja kojeg obožavam i s kojim puno hodam', dodaje Daniela koja kaže da je u pedesetima došla do velike životne spoznaje.

'U četrdesetima stalno misliš imam još vremena, tek sam na pola, a u pedesetima nisi na pola, jer teško možeš očekivati da ćeš živjeti 100 godina. Postaneš svjestan koliko su živjeli tvoji preci i shvatiš da nemaš vremena za gubljenje s ljudima koji ti ne dogovaraju, postaješ sebičniji. Zdravo sebičan, zapravo. Žene u pedestoj shvate, sad ili nikad! I tada se više posvete sebi', rekla je Daniela. Svojedobno je izdala knjigu svojih kolumni u nakladi Profila, no ipak u tome se ne misli ponovno okušati.

Bruno Konjević / CROPIX


PR

'Ono što sam pisala u kolumnama, to je to. One su objedinjene u onoj fantastičnoj i rasprodanoj knjizi 'Hrvatica, majka, katolkinja i nepušačica'. To je bilo prvi i zadnji put. Možda će izaći memoari jednog dana.', smije se Daniela koju i ove sezone možemo gledati u emisiji "Žene povjerljivo", ali u novom terminu, subotom u 16:30, na drugom programu HTV-a.

Linker
14. travanj 2024 16:43