Biljana Gaurina / Hanza Media
Devet godina bez Dine

Danijela Dvornik: 'Fališ mi na poseban način...'

Prije točno devet godina, cijela hrvatska, ali i regionalna javnost ostala je zatečena i šokirana viješću o smrti omiljenog glazbenika Dine Dvornika. Njegova supruga Danijela prisjeća ga se svakog dana, no danas je dan ipak malo posebniji i teži od drugih. Na svom Instagram profilu posvetila mu je toplu i nježnu objavu.

Kad god zastanem, pomislim na tebe. Kad god nesto radim, čujem tebe...kad legnem, vidim tebe....fališ mi na poseban način...Nikad iz mog srca neceš izaći.

Ovim se riječima Danijela Dvornik danas javno prisjetila svog supruga koji je u 44. godini preminuo 07. rujna 2008. godine. "Hrvatski kralj funka", kako ga mnogi nazivaju, preminuo je snu, a pronašla ga je upravo njegova Danijela. Tragična i prerana smrt, kako je kasnije ustanovljeno, nastupila je zbog kobne kombinacije tableta za smirenje, onih protiv bolova i antidepresiva.

Od njegovog odlaska mnogo se toga promijenilo. Među ostalim, i njegova kći mezimica Ella ubrzo očekuje rođenje svog prvog djeteta. I dok vrijeme nesmetano teče i prolazi, hitovi Dine Dvornika rasplesali su generacije i generacije hrvatskih klinaca, a nijedan gradski izlazak ili kućni tulum, ni dan danas ne prolazi bez 'Afrike', 'Jače, manijače', 'Zašto praviš slona od mene' ili 'Ti si mi u mislima', 'Ljubav se zove imenom tvojim' i drugih hitova velikog Dine.

Linker
15. travanj 2024 02:45