Vojko Basic / Hanza Media
'Prava fetiva Splićanka'

Danijela Dvornik podijelila rijetku fotografiju majke, fanovi oduševljeni njezinim mlađahnim izgledom

Iako je priznala da se s majkom ne slaže uvijek i oko svega, supruga kralja funka zahvalila joj je emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Danijela Dvornik, majka influencerice Elle Dvornik i udovica kralja funka Dine Dvornika, obilježila je Majčin dan posebnom objavom na Instagramu posvećenu njezinoj majci Žarki.

Kako Žarku ne pokazuje tako često, Danijelini pratitelji bili su oduševljeni fotkom i prokomentirali su da je 'prava fetiva Splićanka', referirajući se na njezin odličan izgled.

Danijela je uz fotografiju napisala i nekoliko emotivnih rečenica, u kojima je otkrila da se, baš kao i svaka majka i kći, nekada ne slažu, no svejedno se jako vole.

"Mojoj mami:

Hvala ti što si mi darovala život,

Hvala ti što sam takva kakva jesam,

Hvala ti na svemu što si mi pružila i što si se trudila da koračam kroz život uspravno i pošteno, širom otvorenih očiju i srca.

Hvala ti što si uvijek pomogla i pomažeš. Ne slažemo se uvijek i oko svega, ali i to je dio našeg života. Najviše od svega mi je drago da si još tu sa nama i da budeš što duže jer dok si tu, još uvijek mogu biti dijete iako sam već baka. Sretan ti dan majki", napisala je Danijela uz emotikon srca na kraju.

Inače, Danijela je u veljači drugi put postala baka - njezina kći Ella rodila je drugu kći Lumi Wren, a sa suprugom Charlesom Pearceom ima i dvogodišnju kći Balie Dee. Nedavno je otkrila kako joj je Dino jednom prilikom kada su se posvađali napisao pjesmu "Ljubav osjećam", zbog čega je za nju bio itekako poseban.

Čitajte i:

Suprugu kralja funka svi gledaju u čudu: 'Sigurno misle - vidi ove luđakinje, ali nije me briga'

Dirljiva objava ponosne bake: Danijela Dvornik otkrila nepoznate detalje o rođenju Elline druge kćeri

Suprug Elle Dvornik ne može više izdržati: 'Ovo je prokleto težak i naporan posao'

Linker
09. travanj 2024 06:09