Vojko Basic / Hanza Media
više ne krije

Danijela Dvornik: 'Svi vole misliti da je meni lako, a trebale su mi godine da posložim život'

Udovica prerano preminulog glazbenika Dine Dvornika, Danijela, nakon što je proteklih nekoliko mjeseci provela u prašini renoviranja, progovorila je o još jednom lavovskom poslu - uspjela je, kaže, napokon svladati vještu upravljanja vlastitim životom.

"O, da... Znam ja izaći iz prašine i građevinskog materijala, zabljesnuti u svom sjaju, baš poput ptice feniksa koja se izdigne iz vlastitog pepela (nije bez razloga da mi ta ptičurina krasi bedro i bočnu stranu ). Sve je to život i volja. Volja da sebi učiniš život zabavnim i ljepšim u svim uvjetima. Vole ljudi misliti 'lako je tebi!' a zapravo nemaju nikakvo znanje kako je meni, koliko mi je vremena trebalo da savladam vještinu upravljanja vlastitim životom. Radila sam i još uvijek radim na sebi, fokusirano, planski i strpljivo. To je proces koji iziskuje vremena i to je najgori dio jer bi sve htjeli "odmah i sad". Vrijeme nam je tad neprijatelj, ali ako ga pustimo bit će nam najbolji prijatelj", napisala je Danijela Dvornik (52) kraj svoje nove fotografije na Instagramu u lenenom bijelom odijelu.



Nakon što se ovoga ljeta pohvalila radovima na kući za odmor u Sutivanu na Braču, Danijela Dvornik dobila je lavinu komentara i komplimenata na make-over kuhinje i kupaonice objavivši fotografije početka radova i završetak renoviranja.

Danijela Dvornik Instagram
Danijela Dvornik Instagram

Već početkom srpnja već je dala naslutiti da ulazi u ozbiljne zahvate u interijeru kuće na Braču. "Zadnjih dana (bolje rečeno, zadnjih mjeseci) sam kompletno tijelom i duhom u uređivanju interijera svoje kućice na otoku sreće. U zadnjih godinu dana u glavi i na papiru promijenila sam nekoliko stilova uređenja....od mediteranskog plavog i bijelog, kombinacija tradicionalnog francuskog i mješavine toskanskog dizajna do industrijskog lofta. Mnogo mi je toga prolazilo kroz glavu i misli, provela sam sate i sate sa sestrom na Viberu (koja je arhitektica i živi u Firenzi ), ideje su se samo nizale i kao da im nije bilo kraja. A onda je doletjela jedna fotografija kuhinje u inbox koja je odredila sve i okrenula me za 180 stupnjeva To je bilo to.... Spoj svega što mi se sviđa. I sad slažem puzzle", rekla je ponosna baka Danijela koja uživa u čuvanju svoje unučice Balie De, a zbog sretne vijesti da će Ella uskoro proširiti obitelj već vrijedno ide u teretanu. "Uvela sam dva treninga dnevno da mogu to izdržati!", dodala je kraj objave trudnoće svoje kćeri Elle.

Linker
17. travanj 2024 10:56