NAKON DUGO VREMENA

Danijela Martinović ne skida osmijeh s lica: ‘Planiram puno stvari, otvaraju se brojne mogućnosti‘

Poznata pjevačica Danijela Martinović punom parom priprema nove stvari, a otkrila nam je kako provodi posljednje dane i u čemu nalazi mir.

Na otvorenju novog butika poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović okupile su se brojne domaće poznate dame koje su jedva dočekale zablistati u najboljim izdanjima. Nova lokacija oduševila je mnoge ambasadorice i prijateljice Lei Lou branda koje se često ponosno pojavljuju u kvalitetnim dizajnerskim kreacijama Aleksandre Dojčinović.

image
Danijela Martinović zablistala je u Lei Lou haljini!
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Branka Krstulović, Maja Šuput, Barbara Kolar, Danijela Martinović, Ana Radišić, Judita Franković Brdar, Marija Jerneić i Petra Kurtela pohrlile su vidjeti što je to njihova omiljena dizajnerica pripremila za nadolazeće ljeto.

Čitajte i: Posjetili smo otvorenje butika Aleksandre Dojčinović! Poznate dame pohrlile u luksuzni prostor u centru Zagreba

Čitajte i: Aleksandra Dojčinović u svojoj oazi u centru Zagreba: Luksuzno okruženje daje posebno iskustvo shoppinga

U trenutku pauze između ugodnih razgovora i razgledavanja odjeće, Danijela Martinović nam je otkrila kako provodi dane te u čemu pronalazi mir!

Inače poznata zaljubljenica u prirodu, nedavno je posjetila Istru i prijatelja u San Roccu, hotelu koji ne zaobilazi. Pjevačica osmijeh, zbog nadolazećih stvari koje planira, ne skida s lica, a o čemu se točno radi - dala je samo nagađati!

"Ljudi su veseli, otvoreni, koncerti su se počeli dogovarati, tako da ima puno, puno lijepih stvari", opisala nam je Danijela što ju to veseli u posljednje vrijeme.

Danijela, koja je nedavno izašla iz 24 godina duge veze s glazbenim kolegom Petrom Grašom, čini se, dobro podnosi prekid, nalazeći mir u prirodi. Kako par od samog početka veze svoju intimu drži za sebe, što su i nekoliko puta naglasili, Danijela se, kao ni Petar, još nije oglasila o prekidu.

image
Poznate dame uživale su u ugodnim razgovorima na otvorenju butika.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Interes javnosti za njezinim ljubavnim životom ne jenjava, no Danijela to potpuno ignorira, odlučna da svoju intimu, kao i dosad, zadrži samo za sebe.

Linker
25. travanj 2024 10:56