Dobro joj stoji

Dar tajanstvenog obožavatelja: Misica snimljena u Splitu u najboljem društvu

Jedna od najljepših Hrvatica prošle se godine oprostila od svijeta mode i izjavila kako je spremna za brak i djecu. Od tog trenutka javnost s velikim zanimanjem prati hoće li se u njezinom životu pojaviti ‘onaj pravi‘, a najnovije vijesti potaknule su glasine kako se to napokon i dogodilo.

I baš kada su neki pomislili kako je bivša Miss Universe Barbara Ljiljak u novo poglavlje života odlučila kročiti samozatajno, ona ih je demantirala. Naime, početak ove godine, za nju će ostati dugo u pamćenju. Prvo je u veljači spektakularno proslavila rođendan u društvu prijateljica u Zagrebu, a potom je tajnoviti netko "dolio ulje na vatru" kada joj je u noći rođendanske proslave poklonio srebrni Porsche omotan u ružičastu mašnu.

image

Barbara Ljiljak

PRIVATNI ALBUM

Da se poklon, pa još takav - ne odbija, pokazala je danas Barbara u Splitu gdje su je fotografirali kako ulazi u njezin novi automobil splitskih registarskih oznaka.

image

Na poruke medija, Barbara nerado odgovara

PRIVATNI ALBUM

Iako je još nepoznato tko je bivšoj missici i zbog čega darovao tako vrijedan automobil, ovakav se rođendanski poklon teško može nadmašiti. A da joj dobro stoji, pokazala je suncem okupana i trendi odjevena. Bivša missica mislila se, doduše, sakriti iza šilterice i tamnih naočala, no to joj nije uspjelo.

image

Barbara Ljiljak skupocjeni je automobil dobila na dar

PRIVATNI ALBUM

"Došlo je vrijeme za obiteljski život", kroz smijeh nam je prošle godine rekla Barbara Ljiljak, 32-godišnja Splićanka i nekadašnja missica koja je nakon izbora ljepote izgradila uspješnu karijeru modela. Nosila je revije na Milano Fashion Weeku, bila je model za satove Hublot, a prije tri godine snimila je kampanju za luksuzni francuski nakit Mesikka.

image

Barbari su na rođendan, između ostalih, došle Iva Šarić i Iva Jerković

PRIVATNI ALBUM

Očekivano, s tom izjavom porastao je interes za jednu od najljepših Hrvatica te su mediji s posebnom pozornošću čekali trenutak kada će se u životu Splićanke pojaviti "onaj pravi". Tim više što je nakon osam godina prekinula vezu sa splitskim poduzetnikom Filipom Romićem, ali i zato što je u razgovoru za Gloria.hr priznala: "Istina je da sam zaljubljena".

Sad je samo pitanje vremena kad ćemo doznati tko je galantni tajanstveni obožavatelj.


Linker
10. travanj 2024 20:48