David i Victoria na vjenčanju Princa Harryja i Meghan Markle
 Getty Images
SASVIM OTVORENO

David Beckham: 'Brak je težak posao, stvari su komplicirane'

Jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, David Beckham, dao je intervju gdje je prvi puta progovorio o trzavicama u njegovoj naizgled savršenoj obiteljskoj zajednici.

David Beckham (43) otvorio se u intervjuu za australski TV show dotaknuo se između ostalog i bračnog života s Viktorijom. U njemu je govorio da bračne vode zahtijevaju puno posla, a u nekim situacijama sve zna biti jako komplicirano.

Poznati bivši nogometaš i bivša članica Spice Girls, Victoria Beckham, iduće godine proslavit će 20 godina braka, a otkako su izrekli sudbonosno 'da' morali su se nositi sa špekulacijama o njihovom razvodu, što je za njih oduvijek bio ogroman teret.

Najsvježije glasine o razvodu pojavile su se na kraljevskom vjenčanju, a Beckhami zbog silne razdvojenosti ih još nisu posve utišali.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19: Victoria Beckham and David Beckham arrive at the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images


U razgovoru za australski TV show The Sunday Project, Beckham je otvorio dušu. 'Biti u braku toliko godina znači da morate jako puno raditi na njemu, i vjerujte, neće uvijek biti lako. Nekada male stvari čine veliku razliku, i to sam najviše primijetio sa svojom djecom. Sve je stvar odluke. Kao obitelj smo jači, nego kao individualci. Imam veliko poštovanje prema svojoj obitelji i to je ključ da smo još uvijek zajedno', rekao je David u TV intervjuu.

Linker
20. travanj 2024 10:45