Profimedia, KCS Presse
LUKSUZ SAMO ZA NJEGA

David Beckham uživa u luksuzu, dok mu starija sestra živi na rubu siromaštva

Starija sestra umirovljenog nogometaša Davida Beckhama jedva spaja kraj s krajem, dok njezin brat u svojem luksuznom domu organizira raskošne partyje, zbog čega su ga sada njegovi obožavatelji prozvali.

Dok se njegovo bogatstvo procijenjuje na 339 milijuna funti, starija sestra Davida Beckhama (43) mora svoje stvari prodavati kako bi mogla preživjeti. Bivša recepcionerka Lynne (47) na Facebooku prodaje dječje stvari, a vijesti o tome stižu nakon što je David sa svojom suprugom, dizajnericom Victorijom Beckham priredio novogodišnji party na koji je potrošio 30 tisuća funti zbog čega su ga njegovi obožavatelji prozvali. Na tom partyju bile su njegova mama i druga sestra Joanne (35), ali čini se kako Lynne nije bila prisutna.

David Beckham / Instagram
S mamom Sandrom, mlađom sestrom Joanne i suprugom Victorijom na novogodišnjem partyju

Mnogi su ostali razočarani njegovim odnosom prema njoj, ali čini se kako se s godinama bivši nogometaš udaljio od svoje sestre jer joj je prije gotovo deset godina kupio kuću za 250 tisuća funti. Iako se navodno i dalje redovito čuju, prije nekoliko godina Beckham je ostao u šoku kada je saznao da mu nezaposlena sestra živi od socijalne pomoći, a u međuvremenu se nije mnogo promijenilo.

- David se uvijek trudio pomoći obitelji pa mu nije jasno kako su stvari za Lynne u tako kratkom roku otišle u krivom smjeru - izjavio je tada njegov bliski prijatelj, dok David nikad nije komentirao cijelu situaciju.

Bivši nogometaš prisustvovao je 1999. sestrinom vjenčanju za Colina Everyja, ali s njim nije bila njegova supruga Victoria, zbog čega su odmah krenula šuškanja kako obiteljska situacija nije savršena, kako bi David volio to prikazati, a s obzirom da starije sestre nema ni na obiteljskim okupljanjima, čini se da su odnosi odavno zahladili i da joj bivši nogometaš više ne želi financijski pomagati.

Linker
18. travanj 2024 06:25