Sve mu se posložilo

David Guetta proživljava novu mladost: U društvu nove partnerice uživa i izgleda bolje no ikad!

Jedan od najpoznatijih DJ-eva na svijetu 2014. se razveo nakon 22 godina braka, ali ubrzo se našao novu ljubav koja ga ‘održava mladim‘.

Proslavljeni francuski DJ David Guetta (53) kao da se pomladio uz 24 godine mlađu partnericu Jessicu Ledon, američku manekenku kubanskog podrijetla, s kojom je u vezi šest godina.

Posebno pazi na vježbanje, zbog čega se i u zreloj dobi može pohvaliti mišićavim torzom. Snimljeni su na plaži u Miamiju, u kojem su na snazi mnogo blaže epidemiološke mjere nego u Guettinoj rodnoj Francuskoj, gdje žive njegova djeca.

Čitajte i: Maltežanki predviđaju da će pobijediti na Eurosongu: Ima tek 18 godina, a njezina pjesma u vrhu je na kladionicama

image
David Guetta i Jessica Ledon u šetnji plažom.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Guetta, čije se bogatstvo procjenjuje na 85 milijuna dolara, iz braka s klupskom menadžericom Cathy Lobe (54), podrijetlom Senegalkom, ima sina Elvisa (17), koji je ime dobio po kralju rock’n’rolla, i kćer Angie (13), nazvanoj prema hitu The Rolling Stonesa.

image
David i bivša supruga Cathy Guetta davne 2007.
BENAROCH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Stiže novi dokumentarac o velikoj glazbenici iz perspektive njezine majke: ‘Svijet nije poznavao pravu Amy‘

Guetta, koji se nakon 22 godine braka 2014. razveo od bivše supruge, svoju je novu izabranicu 2017. počastio prstenom kako bi joj pokazao ljubav i predanost. Naime, par je jednom prilikom rekao da su si umjesto zaručničkog prstena međusobno poklonili lijep nakit jer DJ "više ne vjeruje u brak".

Linker
19. travanj 2024 18:10