Dejan Lovren i Ivan Rakitić
 Getty Images
DIŠU KAO JEDNO

Dejan Lovren cijeli dan prima čestitke, samo mu se Mateo Kovačić slatko osvećuje

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren slavi 29. rođendan okružen dečkima iz reprezentacije koji su mu organizirali slavlje, a poznati branič je sa svijetom podijelio svoju rođendansku želju.

Dejan Lovren slavi 29. rođendan, a Vatreni mu cijeli dan ostavljaju slatke čestitke. Ivan Rakitić, Vedran Ćorluka i bivši kapetan Darijo Srna samo su neki od suigrača koji su objavili na svojim Instagramima profilima, a vratar Danijel Subašić je uspio snimiti i što je Lovren poželio za rođendan.


Instagram
Dejan slavi rođendan

instagram
Čestitka Vatrenih


/ Instagram
Dario Srna čestitao je Lovrenu

'Svima želim da ste svi zdravi i sretni, a kao drugo da proslavimo u subotu prolazak u polufinale, a daj Bože onda i u finale', rekao je Lovren gledajući uz zdravu tortu od voća. Reprezentacija se odlično zabavlja provodeći vrijeme zajedno. Atmosfera u kampu nikad nije bila pozitivnija, a dečki stalno naglašavaju kako dišu kao jedan i da uspjesi dolaze osim iz dobre igre stižu i zbog nevjerojatnog zajedništva pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića.



Slatka osveta

Zahvaljujući društvenim mrežama češće vidimo kako se dečki provode u slobodno vrijeme. Nakon što se Lovren neuspješno igrao frizera dok je šišao Matea Kovačića, a Šime Vrsaljko spašavao neuspjelu frizuru, Mateo je za svog suigrača složio slatku osvetu: dok je Lovren spavao na letu za Soči, zalio ga je vodom.

Revenge#happybirthday @dejanlovren06

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Linker
22. travanj 2024 23:06