PREPUN DOJMOVA

Dejan Lovren u gostima: Baka mu ispunjava sve želje

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren stigao u Kraljevu Sutjesku, mjesto u Bosni gdje mu živi dio obitelji. I tamo su mještani poželjeli čestitati hrvatskom reprezentativcu na sjajnoj srebrnoj medalji na Svjetskom prvenstvu, tako da je Dejan imao još jedan doček u nizu.

Najbolji branič u reprezentaciji, Dejan Lovren, vratio se stazama iz djetinjstva. Iako je rođen u Zenici, njegova obitelj je iz mjesta Kraljeva Sutjeska, gdje se uputio nakon kratkog prijema u gradu Kaknju, vidjeti najdražu osobu iz obitelji - svoju baku koja mu je odmah napravila njegov omiljeni kolač od višanja.

'Meni najdraži kolač je bakin kolač, ali baba k'o baba ne zna za riječ umjereno #porcijaza10ljudi', napisao je Lovren za stolom koji je dobio zadatak pojesti ogromni dio kolača. Sve mještane je iznenadio informacijom da će tamo napraviti dom za starije osobe, a time je oduševio cijelu regiju.




'Drago mi je da ovo mogu podijeliti s ljudima u Kaknju i Kraljevoj Sutjesci i to je najmanje što im mogu pružiti', kazao je stoper Liverpoola koji svoje slobodne dane posvećuje obitelji. Njegova fotografija s punim tanjurem postala je već hit na društvenim mrežama.

Istina? #DejanLovren#meme#baka

Objavu dijeli Dejan Lovren fp (@dejan.l6)


Linker
12. travanj 2024 01:40