Ništa od braka

Demantirali prekid pa ipak prekinuli! Jennifer Lopez i Alex Rodriguez službeno potvrdili kraj

Sada bivši par je u službenoj izjavi rekao da će ostati prijatelji i da će se i dalje podržavati u zajedničkim projektima.

Iako su nedavno demantirali navode magazina People da su prekinuli, latino pjevačica Jennifer Lopez i njezin sada bivši zaručnik Alex Rodriguez ipak su se razišli. Naime, par je u emisiji Today otkrio da su okončali ljubavnu vezu.

Čitajte i: Prekid godine ipak se nije dogodio! Jennifer Lopez i Alex Rodriguez demantirali ljubavni krah

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo što ćemo to i dalje ostati. Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugome i našoj djeci. Iz poštovanja prema njima, jedino što možemo reći jest hvala svima koji su nam uputili lijepe riječi i podršku", rekli su u službenoj izjavi.

Slavna pjevačica i igrač bejzbola u vezi su bili četiri godine, a nakon romantičnih zaruka na Bahamima 2019. godine, dva su puta odgodili vjenčanje zbog pandemije. Alex se navodno odlično slagao s Jenniferinim blizancima Maxom i Emme, a ona s njegovim djevojčicama iz prvog braka, Ellom, Natashom i Chyntiom.

image
J.Lo i Alex bili su zaručeni dvije godine, no vjenčanje su dvaput odgodili zbog pandemije.
JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Razlog prekida nije poznat, no iscurile su glasine da Alex ima aferu s američkom reality zvijezdom poznatom iz emisije "Southern Charm", Madison LeCroy, što je ona zanijekala.

Čitajte i: Svi su u šoku: Prekinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, je li za to kriva fatalna reality zvijezda?

J.Lo, koja u Dominikanskoj Republici snima novi film "Shotgun Wedding”, prije nekoliko dana objavila je niz fotografija na kojima su mnogi primijetili nešto čudno - pjevačica više ne nosi zaručnički prsten od 1,8 milijuna dolara.

Prsten također nije nosila na fotografijama za svoju nedavnu naslovnicu za časopis InStyle, a u popratnom intervjuu navela je citate svojih bivših partnera, uključujući bivšeg supruga Marca Anthonyja i bivšeg zaručnika Bena Afflecka, no niti jedan Alexa Rodrigueza.

Linker
23. travanj 2024 09:28