ZAVODNIK NA ŠPICI

Devedesetih je slamao srca djevojkama, a i danas se po Zagrebu okreću za njim

Za njim su 90-ih ludjele sve djevojčice, a rođendanske se svjećice i dan-danas pušu uz njegov hit ‘Sretan rođendan’. Bivši pjevač grupa Fantomi i Swingersi, danas radijski voditelj – Robert Mareković jedan je od onih čiji duh nikada ne stari.

Pjevao je u rockabilly bendu, nosio kokoticu i kožnjake, a svojim plesnim i pjevačkim umijećem šarmirao dame svih dobnih skupina. Od vrhunca njegove slave prošlo je više od 20 godina, ali u životu Roberta Marekovića neke ljubavi i dalje zauzimaju prvo mjesto.

Tako je i ovih dana, po tko zna koji put, posjetio najdraže mu mjesto na svijetu – američki Memphis i imanje svog idola Elvisa Presleya zvano Graceland. Mareković je tom prilikom obišao i Las Vegas te Hollywood, a svoje pratitelje i prijatelje na Facebooku svakodnevno obavještava o tome gdje se nalazi i koliko u tome istinski uživa.

#graceland #elvispresley #memphis

A post shared by Robert Marekovic (@marekovicrobert) on

#hollywood #hollywoodwalkoffame #capitolrecordsbuilding #buddyholly

A post shared by Robert Marekovic (@marekovicrobert) on

Gladys Diner 50"s style #graceland #elvispresley #memphis #southernfood #gladyspresley #blue

A post shared by Robert Marekovic (@marekovicrobert) on

Kad ne putuje svijetom, ne vodi radijske emisije i ne pušta glazbu u klubovima, Mareković voli odlaziti u teretanu, ali i ispijati kave u centru Zagreba. Tamo ga je prije nekoliko dana, tik prije odlaska na dalek put, zapazila i naša fotografkinja. Premda se kod 45-godišnjeg Mareka, kako ga od milja zovu prijatelji štošta promijenilo, šarmantni osmijeh i dalje je njegov adut pri zavođenju.

#gym #sunday #tired #lazy #hangover

A post shared by Robert Marekovic (@marekovicrobert) on

Spica / Zagreb 21.09.2017. / foto: Maja Jurovic / Robert Marekovic
Bivši pjevač i radijski voditelj Robert Mareković u šetnji centrom grada

Linker
13. ožujak 2024 08:04