PIERS MORGAN

Dežurni kritičar Harryja i Meghan proziva ih da su njezinu trudnoću iskoristili za samoreklamu

Poznati britanski voditelj ponovno se obrušio na vojvodu i vojvotkinju od Sussexa, a ovoga puta zasmetao mu je trenutak koji su odabrali da s javnošću podijele sretnu novost o dolasku prinove

Kako se čini, u Britaniji nisu svi dobro primili vijest od drugoj trudnoći Meghan Markle. Komentar Piersa Morgana, koji je na Twitteru oštro prozvao slavni par da je ponovno pokušao skrenuti pozornost na sebe jer je službenu izjavu o proširenju svoje obitelji objavio na Dan zaljubljenih, u samo nekoliko minuta podržalo je na tisuće ljudi.

"Harry i Meghan ovu su fotografiju pustili baš na Valentinovo kako bi si osigurali veću medijsku pažnju" stoji u objavi Morgana, koji je kao dokaz predočio i njemu spornu fotografiju slavnog para.

Čitajte i: Meghan i Harry objavili predivne vijesti: 'Presretni smo što će Archie dobiti brata ili sestru'

Naime, budući roditelji vijest su objavili uz crno-bijelu fotografiju njihovog dugogodišnjeg prijatelja Misana Harrimana, poznatog po tome što je napravio naslovnicu za britanski Vogue i to kao prvi fotograf podrijetlom iz Afrike.

Harriman je par uhvatio u trenutku nježnosti ispod jednog drveta u Los Angelesu: trudna Meghan leži na travi dok je Harry miluje po kosi i zaljubljeno gleda.

Fotografija je 'fejk'?

S obzirom na to da se Meghan na fotografiji već lijepo vidi zaobljeni trbuh, mnogi su pretpostavili da je riječ o "uspomeni" dok je bila trudna s uskoro dvogodišnjim sinom Archiejem, no prema zadnjim informacijama, i svoje drugo dijete trebala bi roditi u lipnju.

Čitajte i: Beba će na svijet doći u lipnju? Svi detalji druge trudnoće Meghan Markle

Fotografija koju bi mnogi opisali kao utjelovljenje ljubavi, ne samo da nije omekšala srce 55-godišnjeg voditelja, nego mu je bila i dodatan motiv da se naruga Harryju i njegovoj supruzi.

image
Piers Morgan.
ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ne znam tko će im nakon ovoga više vjerovati kad kažu da žele malo privatnosti" ironično je zaključio Piers Morgan, koji često pameti doziva slavne i bogate, a ovo mu nije prvi napad na Harryja i Megan.

Čitajte i: Očekuju se još i bolji! Top 10 najatraktivnijih trudničkih outfita Meghan Markle

Otkako su se u proljeće 2020. odrekli kraljevskih dužnosti i iz Britanije se preselili u Kaliforniju, britki voditelj ne bira riječi u nakani da ih ocrni. Tako je i prije nekoliko dana pozvao kraljicu da princu Harryju trajno oduzme vojne naslove jer ne može biti "general iz naslonjača".

Unatoč tome što je njegov tvit ekspresno podržao značaj broj ljudi, ima i onih koji su mu zamjerili te mu je jedan obožavatelj napisao da ga više neće gledati na televiziji.

"Nema problema. Ionako sam idući tjedan na odmoru" u svom mu je stilu odgovorio Morgan.

Linker
19. travanj 2024 11:14